Ξυλοφάγου: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε πεζό

Στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται ο πεζός

DSC 5167 scaled exclusive, Αστυνομία, Ξυλοφάγου, Τροχαίο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί ο οδηγός ο οποίος φέρεται να παρέσυρε πεζό σήμερα κατά τις πρώες πρωινές ώρες στην κοινότητα Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Famagusta.News από την Αστυνομία, πρόκειται για 33χρονο από κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας ο οποίος εντοπίστηκε μετά από καταγγελία στην οικία του και συνελήφθη ενώ οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου για κατάθεση. Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, λίγο πριν από τις δύο σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία για τροχαίο με έναν τραυματία στην οδό Πέτρου Λοΐζου στην Κοινότητα Ξυλοφάγου.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου μετέβησαν στη σκηνή όπου ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν ότι γύρω στη 01.30, οδηγός αυτοκινήτου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, κτύπησε πεζό ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει δρόμο της Κοινότητας και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.

Με ασθενοφόρο ο τραυματίας από την Ινδία ηλικίας 20 ετών, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατείται για νοσηλεία.

Famagusta.News