Ξυλοφάγου: Μυρίστηκαν κάνναβη και τον… συνέλαβαν

Θετικός σε ναρκοτέστ 23χρονος στο Ξυλοφάγου - Κουβαλούσε πάνω από 2 κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητό του

ImageHandler exclusive, Αστυνομία, Ξυλοφάγου

Στην σύλληψη 23χρόνου κατοίκου Ξυλοφάγου προέβησαν μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στα πλαίσια συνήθους τροχονομικού ελέγχου στην κατοχή του οποίου εντόπισαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης – κάνναβης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 10:45 τη νύχτα της Τετάρτης 2/3/2022, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 23χρόνος κάτοικος Ξυλοφάγου.

Κατά τον έλεγχο αναδυόταν έντονη μυρωδιά κάνναβης με αποτέλεσμα σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα να εντοπιστεί ανοικτή συσκευασία καπνού στην οποία υπήρχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης δηλαδή κάνναβη.

Ο 23χρόνος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τόσο ο ίδιος όσο και το όχημα του μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου όπου κλήθηκαν μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.

Από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του εντοπίστηκε και άλλη ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης-κάνναβης βάρους 2.687 γραμμάρια.

Ο 23 χρόνος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα και παραλήφθηκαν δείγματα σάλιου για επιπλέον εργαστηριακές εξετάσεις από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ο 23χρόνος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα επιμέρους του αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου εξετάζουν τις υποθέσεις.

Famagusta.News