Ξυλοφάγου: Ποινή φυλάκισης σε 23χρονο για τροχαία αδικήματα

court exclusive, Αστυνομία, Δικαστήριο, Ξυλοφάγου
Εικόνα Αρχείου

Ποινή φυλάκισης 150 συνολικά ημερών, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 23χρονο από χωριό της Επαρχίας Λάρνακας σχετικά με αδικήματα που αφορούσαν σοβαρά τροχαία αδικήματα.

Ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε μεταξύ άλλων, κατηγορίες που αφορούσαν: οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ανασφάλιστη οδήγηση, επικίνδυνη και αλόγιστη οδήγηση, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, επικίνδυνο προσπέρασμα, παραβίαση σήματος ΑΛΤ και παράλειψη ακινητοποίησης του οχήματος του μετά από σήμα Αστυνομικού.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις Επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις μέσα δε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός.

Μάλιστα σε μια περίπτωση, κατά την διάρκεια “εκδηλώσεων” με αφορμή την έλευση του 2019, ο κατηγορουμένος με την επιδεικτική και εγωιστική του οδηγική του συμπεριφορά, έθεσε σε κίνδυνο πλήθος κόσμου που συναθροίστηκε στον κυκλικό κόμβο Ξυλοφάγου για να παρακολουθήσει την απαράδεκτη, κατά τα άλλα, επίδειξη “οδηγικών ικανοτήτων” από νεαρούς που κακώς είθισται να λαμβάνει χώρα κάθε πρωτοχρονιά στην κοινότητα Ξυλοφάγου.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός βαρύνετο με προηγούμενες καταδίκες και μάλιστα για συναφή αδικήματα.