Υπό κράτηση ο νεαρός που γρονθοκόπησε τον φίλο του στην Αγία Νάπα

syllhpsh xeiropedes 1 Αστυνομία Αμμοχώστου, ΣΥΛΛΗΨΗ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον 25χρονου Βρετανού για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 26χρονου ομοεθνή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία ότι Βρετανός τουρίστας, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς του Νοσοκομείου, ο τραυματίας ηλικίας 26 χρόνων, έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι, αιμορραγία και οίδημα εγκεφάλου.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ο νεαρός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία ότι ο 26χρονος είχε δεχθεί επίθεση από τον 25χρονο, μαζί με τον οποίο βρίσκονται στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες για διακοπές.

Σύμφωνα με την μαρτυρία ο 25χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε τον 26χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει στο έδαφος, σε δρόμο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Εναντίον του 25χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη από την Αστυνομία γύρω στις 11 χθες βράδυ και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ