1η Εκθεση Επιχειρηματικότητας Επαρχίας Αμμοχώστου

a1 1
a1 3
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας του για προώθηση και ανάδειξη των Αμμοχωστιανών επιχειρήσεων και των προϊόντων ή υπηρεσιών που παράγουν ή/και εμπορεύονται, διοργανώνει έκθεση επιχειρηματικότητας το τριήμερο 30 Μαρτίου – 1η Απριλίου 2012… 

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο χώρο της αίθουσας “Ζάππειον” (μεταξύ Παραλιμνίου – Δερύνειας) και θα τελεί υπό την αιγίδα της έντιμης Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κας Πραξούλας Αντωνιάδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανωθούν συνέδρια με τη συμμετοχή διακεκριμένων επαγγελματιών και ειδικές παρουσιάσεις από τους εκθέτες.

Η τελευταία μέρα της έκθεσης θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αποκορύφωμα την συναυλία της Ήβης Αδάμου.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν άμεσα με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου στα τηλέφωνα 23829264 και 25370165.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

Α. Όλες οι εταιρείες μέλη του ΕΒΕΑ (νοουμένου ότι έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή του έτους 2011).

Β. Όλες οι εταιρείες που εδρεύουν στην Επαρχία Αμμοχώστου νοουμένου ότι θα εγγραφούν στο μητρώο μελών του ΕΒΕΑ (Δικαίωμα εγγραφής €50 συν ετήσια συνδρομή €150 για το έτος 2012).

Γ. Όλες οι εταιρείες που ανήκουν σε επιχειρηματίες με καταγωγή από την Επαρχία Αμμοχώστου, νοουμένου ότι θα εγγραφούν στο μητρώο μελών του ΕΒΕΑ (Δικαίωμα εγγραφής €50 συν ετήσια συνδρομή €150 για το έτος 2012).