10 χρόνια από την επαναλειτουργία του γυμνασίου Ριζοκαρπάσου

a 30 Ειδήσεις
a 2334 Ειδήσεις

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση, οι εγκλωβισμένοι μαθητές, που φοιτούν στο κατεχόμενο γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου, γιόρτασαν την περασμένη Πέμπτη την τελετή αποφοίτησής τους αλλά και τα δέκα χρόνια από την επαναλειτουργία του γυμνασίου.

Στα παιδιά που φυλάνε Θερμοπύλες και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για την πατρίδα μας ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στο γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου. Σε κλίμα συγκίνησης, έγινε η αποφοίτηση των μαθητών ενώ γιορτάστηκαν και τα 10 χρόνια από την επαναλειτουργία του σχολείου.

Κατά την τελετή, μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης προς τα εγκλωβισμένα παιδιά απηύθυνε ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Παναγιώτης Αντωνίου.

Το παρόν τους στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Σωτήρας, κύριος Γεώργιος Τάκκας και η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου, κ. Φλωρεντία Σάββα.

Toυς χαιρετισμούς και τις ευχές του, έστειλε και ο πρόεδρος Αναστασιάδης με την προσδοκία ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά που η αποφοίτηση των μαθητών του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου τελείται υπό αυτό το παράδοξο και αδόκιμο για όλο τον κόσμο, καθεστώς.