Αδάμος Καΐκκης, “10 χρόνια και συνεχίζουμε”

kaikkisproeklogiko Ειδήσεις, Εκλογές 2011, Νέα Αμμοχώστου
kaikkisproeklogiko Ειδήσεις, Εκλογές 2011, Νέα ΑμμοχώστουΤο SotiraNews σας παρουσιάζει το προφίλ των δύο μονομάχων. Αδάμος Καϊκκης: 10 χρόνια και συνεχίζουμε… “Η πορεία μας ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια. Μέσα σε αυτή τη δεκαετία καταφέραμε να διεκδικήσουμε πολλά και να αλλάξουμε τη Σωτήρα. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι το γεγονός ότι μετατρέψαμε την Σωτήρα σε Δήμο. Η σταθερή και ανοδική πορεία του Δήμου μας προς το μέλλον πρέπει να συνεχιστεί χωρίς αμφιταλαντεύσεις και με προσήλωση στις αρχές και αξίες της εντιμότητας, της εργατικότητας και της ανιδιοτέλειας. Μετά λοιπόν από δέκα χρόνια δημιουργικής πορείας και ανάδειξης της κοινότητάς μας σε ένα αξιοζήλευτο Δήμο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με καινούργια δεδομένα. Διεκδικώ, λοιπόν, τη θέση του Δημάρχου, με στόχο την ολοκλήρωση του οράματός μου. Την ολοκλήρωση του μεγαλεπήβολου προγράμματος αρκετών εκατομμυρίων.

Οι στόχοι μας γι’ αυτήν την πενταετία είναι αρκετοί. Πιστεύουμε ότι έχουμε και την ικανότητα αλλά και τη γνώση για να τους υλοποιήσουμε. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι η διεκπεραίωση των στόχων μας θα έχει πολλά οφέλη για τους δημότες της Σωτήρας σε πολλά επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανέγερση πολιτιστικού κέντρου θα δώσει νέα πνοή στη νεολαία μας. Θα προσφέρει στα παιδιά της κοινότητας νέες ευκαιρίες και ενδιαφέροντα αξιοποιώντας έτσι δημιουργικά το χρόνο τους μέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον.

Στα ίδια πλαίσια κινείται και ο επόμενός μας στόχος που είναι η ανέγερση αθλητικού κέντρου, το οποίο θα περιλαμβάνει και γήπεδα futsal, βόλεϊ και τένις. Τα περισσότερα παιδιά του δήμου μας ασχολούνται με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο και την καλαθόσφαιρα. Η έλλειψη κατάλληλων χώρων απέκλειε τη δυνατότητα απασχόλησης με κάποιο άλλο άθλημα και έτσι οι νέοι μας περιορίζονταν μόνο στα πιο πάνω. Η δημιουργία, λοιπόν, των γηπέδων βόλεϊ και τένις θα δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν τα παιδιά καινούρια ενδιαφέροντα και να γνωρίσουν και άλλες πτυχές του αθλητισμού.

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

λίγες μέρες μας χωρίζουν πριν τις δημοτικές εκλογές, όπου η Σωτήρα θα αποκτήσει τον πρώτο της δήμαρχο και το πρώτο δημοτικό συμβούλιο. Ζητώ την στήριξη και την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για ακόμη μια δημιουργική πενταετία.”