«Περπατώ-Διεκδικώ με τους Τυφλούς» την Κυριακή 10 Απριλίου

CEB1 46 Φιλανθρωπικά
Προσκαλείστε να καταστείτε συνοδοιπόροι με τους Κύπριους τυφλούς στο γνήσιο αγώνα που διεξάγουν για κοινωνικοοικονομική καταξίωση, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στις πορείες «Περπατώ – Διεκδικώ με τους Τυφλούς» μια κοινωνία χωρίς φραγμούς που διοργανώνει η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών σε συνεργασία με τη Σχολή Τυφλών και την Παγκύπρια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

CEB1 1472 Φιλανθρωπικά

Πορεία διοργανώνεται φέτος και στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, την Κυριακή, 10 Απριλίου, 2016 και ώρα 11:00 π.μ. Την έναρξη της θα κηρύξει ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσιόλας στο χώρο στάθμευσης του Play4all και Terannova.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παιανίζει η Συμφωνική Μπάντα «Αρμονία», του Δήμου Παραλιμνίου υπό τη διεύθυνση του Τάκη Τσίτσιου.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και θα την προσφωνήσουν Βουλευτές, Δήμαρχοι της περιφέρειας Αμμοχώστου και άλλοι επίσημοι.

Η πορεία θα καταλήξει στο προαύλιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου, όπου θα έχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα παρατεθεί δεξίωση σε όλους τους πεζοπόρους.