Η ΑΗΚ επιβραβεύει τους πελάτες της με δωροκουπόνια αξίας €100

a 102 Ειδήσεις
a 1755 Ειδήσεις

Στα πλαίσια της απλοποίησης της διαδικασίας παραλαβής και αποπληρωμής των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος των οικιακών και των μικρών εμπορικών πελατών, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου εξαγγέλλει δύο προωθητικές ενέργειες με τις οποίες θα επιβραβεύει τους πελάτες της, οι οποίοι:

Εξοφλούν το λογαριασμό τους με τραπεζική εντολή και
Εξοφλούν το λογαριασμό τους με τραπεζική εντολή και ταυτόχρονα τον παραλαμβάνουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους οικιακούς πελάτες – που είναι ενταγμένοι στις διατιμήσεις 05, 06, 07 και 08 – καθώς και στους εμπορικούς πελάτες – που είναι ενταγμένοι στις διατιμήσεις 15, 16 και 17 – να κερδίσουν δωροκουπόνια αξίας €100 για αγορά προϊόντων από υπεραγορά, μετά από κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται από τις 22 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2017. Σε κάθε μία από τις 18 κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα προσφέρονται δέκα κουπόνια, αξίας €100 το καθένα.

Εξόφληση λογαριασμού με τραπεζική εντολή (Direct Debit) – κλήρωση κάθε έξι μήνες

Η τραπεζική εντολή είναι μια αξιόπιστη αυτοματοποιημένη μέθοδος πληρωμής, που απαλλάσσει τους πελάτες από την έγνοια της έγκαιρης εξόφλησης.

Όσοι πελάτες αιτηθούν να εξοφλούν το λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος με τραπεζική εντολή (Direct Debit) θα έχουν την ευκαιρία να λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα κουπόνι. Κατά συνέπεια θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος συνολικά σε έξι κληρώσεις.

Όσοι πελάτες ήδη εξοφλούν το λογαριασμό τους μέσω τραπεζικής εντολής θα συμμετέχουν αυτόματα στις κληρώσεις.

Εξόφληση λογαριασμού με τραπεζική εντολή και ταυτόχρονη παραλαβή του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) – κλήρωση κάθε τρεις μήνες

Η αποστολή του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σημαίνει γρηγορότερη παραλαβή του σε σύγκριση με την παραλαβή του μέσω ταχυδρομείου. Επιπρόσθετα μειώνεται ο κίνδυνος απώλειας του ή μη έγκαιρης παραλαβής του λογαριασμού. Παράλληλα οι πελάτες συμβάλλουν στην προσπάθεια της ΑΗΚ για εξοικονόμηση μιας σημαντικής ποσότητας χαρτιού προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον κάτι το οποίο αποτελεί διαχρονική προσπάθεια και της ΑΗΚ.

Όσοι πελάτες αιτηθούν, πέραν της εξόφλησης του λογαριασμού με τραπεζική εντολή, να λαμβάνουν ταυτόχρονα το λογαριασμό τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), θα έχουν την ευκαιρία – κάθε τρεις μήνες για τα επόμενα τρία χρόνια – να λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα κουπόνι.

Διευκρινίζεται ότι αυτές οι κληρώσεις είναι επιπρόσθετες από τις έξι κληρώσεις για τις οποίες γίνεται αναφορά πιο πάνω. Ως εκ τούτου κάποιος που εξοφλά το λογαριασμό του με τραπεζική εντολή και παράλληλα λαμβάνει το λογαριασμό του με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος σε συνολικά 18 κληρώσεις τα επόμενα τρία χρόνια.

Όσοι πελάτες ήδη εξοφλούν τον λογαριασμό τους μέσω τραπεζικής εντολής και ήδη λαμβάνουν τον λογαριασμό τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα συμμετέχουν αυτόματα στις κληρώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την αίτηση για παραλαβή λογαριασμού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ www.eac.com.cy και σε όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ.

Επίσης, κατά τους επόμενους δύο μήνες, όλοι οι πελάτες θα παραλάβουν μέσω του λογαριασμού τους και σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο (επισυνάπτεται για εύκολη αναφορά).

Προτρέπουμε λοιπόν τους πελάτες μας, να εκμεταλλευτούν άμεσα τις δύο αυτές προωθητικές ενέργειες της ΑΗΚ για να έχουν πιο πολλές ευκαιρίες να κερδίσουν ένα από τα κουπόνια που προσφέρει η ΑΗΚ και για να μην έχουν την έγνοια της έγκαιρης παραλαβής και εξόφλησης του λογαριασμού τους.

Διαφημιστικό Φυλλάδιο