Ο Ονήσιλος τιμά την Ανόρθωση για τα 100 χρόνια ζωής

Την ερχόμενη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και η ώρα 14:00 η ομάδα μας θα αγωνιστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο Κυπέλλου COCA-COLA με την ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα ανοίξει στις 12:30μ.μ..

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Κανονικό 15 ευρώ, Μαθητικό 10 ευρώ και Παιδικό 1 ευρώ.

Οι κάρτες διαρκείας για τον αγώνα δεν θα ισχύουν λόγω του ότι τα έσοδα και έξοδα του αγώνα τα αποκομίζονται και οι δύο ομάδες.

Σε ότι αφορά τον αγώνα, στη διάθεση του προπονητή είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Αντώνη Μούσιη. Σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ομάδας Τζιοβάνης Κωνσταντίνου είπε “Το παιχνίδι της τετάρτης για τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ της ομάδας μας και της Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι μία πρόκληση για εμάς. Οι ποδοσφαιριστές μας θα αγωνιστούν απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος Ά κατηγορίας και μία από τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Στόχος και σκοπός μας είναι να έχουμε μία καλή παρουσία.” Επίσης πρόσθεσε: “Γνωρίζουμε τις μεγάλες δυσκολίες του αγώνα. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας για μία καλή εμφάνιση και ιδιαίτερα για τους νεαρούς οι οποίοι είναι αρκετοί. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας μέσα από αθλητοπρέπεια και να το απολαύσουν οι φίλαθλοι. Καλώ όλους τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρών τους και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας σε αυτό το μεγάλο αγώνα.”

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Δήμαρχος Σωτήρας κ. Γιώργος Ττάκκας και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ομάδας Τζιοβάνης Κωνσταντίνου θα απονέμουν τιμητική πλακέτα και φανέλα του ΟΝΗΣΙΛΟΥ στον Πρόεδρο της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου κ. Σάββα Κάκο για τα εκατοντάχρονά της αλλά και με την ευκαιρία της πρώτης ιστορικά συνάντησης των δύο Σωματείων σε επίσημη αναμέτρηση.

Αντρέας Πιερή/onisillos.com

Ροη Ειδησεων

Ο Αβραάμης από την Αγία Νάπα κέρδισε την δεύτερη θέση στους αγώνες του ΙΡΑ στη Ρουμάνια

Την Δεύτερη θέση κα το αργυρό μετάλλιο κατέλαβε για την Κύπρο ο Αβράμης Αβραάμ από…

23 Μαΐου, 2024

Παραλίμνι: Πανηγύρι Αγάπης για το Ειδικό Σχολείο Απόστολος Βαρνάβας

Το Πανηγύρι Αγάπης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 5 το απόγευμα στην…

23 Μαΐου, 2024

Νέα τραγωδία: Έχασε την ζωή του 43χρονος μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Σε νέα θανατηφόρα σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του…

23 Μαΐου, 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Υπέστη κολπική μαρμαρυγή

Δύσκολη ήταν η χθεσινή νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοκοσομείο. Σύμφωνα με την αποκάλυψη…

23 Μαΐου, 2024

Υπ. Γεωργίας: Μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα για αντιμετώπιση πυρκαγιών

Οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κράτους βρίσκονται στη μέγιστή τους επιχειρησιακή ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις…

23 Μαΐου, 2024

Το δικό της γλυπτό Κολοκάσι απέκτησε η Σωτήρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το γλυπτό του παραγωγού Κολοκασιού στολίζει από χθες τον Δήμο Σωτήρας. Ο Δήμος αποφάσισε να…

23 Μαΐου, 2024