Τελέστηκαν στη Λάρνακα οι πολιτικοί γάμοι 100 ζευγαριών από το Ισραήλ

a 34 Ειδήσεις
a 6145 Ειδήσεις
Έσπασε κάθε ρεκόρ η Λάρνακα

Eνώπιον του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη, συγγενών και φίλων και αρκετών λουομένων που μαζεύτηκαν να παρακολουθήσουν το γεγονός, πραγματοποιήθηκε χτες η ταυτόχρονη τέλεση πολιτικού γάμου 100 ζευγαριών από το Ισραήλ και τη Ρωσία… 

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια έφτασαν το πρωί με συγγενείς και φίλους στο λιμάνι της Λάρνακας με πλοίο από τη Χάιφα και η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στις τρεις το μεσημέρι, με θέα το Μεσαιωνικό Κάστρο και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, από τον Αντιδήμαρχο Πέτρο Χριστοδούλου, ο οποίος ανέγνωσε τους γαμήλιους όρκους στα αγγλικά και τη Δημοτική Σύμβουλο του ΑΚΕΛ Μόνικα Μελέκκη στα ρωσικά.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λάρνακας ανέφερε ότι «πέρα από το ευχάριστο γεγονός που προσφέρει η μαζική τέλεση των πολιτικών γάμων εκατό περίπου ζευγαριών για τη Λάρνακα, η όλη εκδήλωση είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί συνδέει την πόλη με ευχάριστες αναμνήσεις και με σημαδιακά γεγονότα στη ζωή του καθενός. Ταυτόχρονα αναδεικνύει τη Λάρνακα ως μια φιλόξενη πόλη, η οποία έχει να προσφέρει πολλά στον τουρίστα και ακόμα περισσότερα να αναδείξει».

Πρόσθεσε ότι ο Δήμος Λάρνακας “έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και για την καλύτερη προβολή της Λάρνακας ως τουριστικού προορισμού. Μετά το πέρας της τελετής θα προσφερθεί στους νιόπαντρους το παραδοσιακό παστίτσι και θα ακολουθήσει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κυπριακούς χορούς, με στόχο να δοθεί ένα πιο παραδοσιακό χρώμα στην τέλεση των γάμων”.

Ο κ. Λουρουτζιάτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους χορηγούς, το Σύνδεσμο Ανθοπωλών Λάρνακας που προσέφεραν τις ανθοδέσμες για τις νύφες, τα Αρτοποιεία Πύριλλος που προσέφεραν τα παστίτσια, την εταιρεία Technotent C.G.Georgatsos που προσέφεραν τις τέντες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η τελετή και την εταιρεία Lefteris Livadiotis Developers – Livadiotis City –Café Blu, η οποία προσέφερε τη δεξίωση που ακολούθησε την τελετή».

Σημειώνεται ότι φέτος μόνο ένα ζευγάρι είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας αφού η νύφη ήταν 61 ετών και ο γαμπρός 33 χρόνων.