Ένας γάμος κι ένα χαμένο δακτυλίδι έφερε στην Αγ. Νάπα ζευγάρι ύστερα από 12 χρόνια

CEB1 262 Ειδήσεις
CEB1 760 Ειδήσεις

Την αίθουσα τέλεσης πολιτικών γάμων στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας, όπου τέλεσε το γάμο του πριν από 12 χρόνια, επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 3 Μαρτίου, το ζεύγος Mark και Helen Smith από την πόλη Lincoln της Μεγάλης Βρετανίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «πριν από ενάμιση περίπου μήνα η Helen Smith είχε χάσει σε ταξίδι στο εξωτερικό την πολύτιμη πέτρα που υπήρχε στο δακτυλίδι του γάμου της. Η Helen έβαλε στόχο να φορέσει ξανά το δακτυλίδι της μετά την αποκατάσταση του, στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας και συγκεκριμένα στην αίθουσα τέλεσης πολιτικών γάμων όπου είχε δώσει πριν από 12 χρόνια τους όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της Mark».

Λίγες μέρες πριν να αναχωρήσει με το σύζυγο της για το «προγραμματισμένο ταξίδι τους στην Κύπρο και συγκεκριμένα την ημέρα των γενεθλίων της, η Helen παρέλαβε από την ασφαλιστική εταιρεία το επιδιορθωμένο δακτυλίδι της».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «χθες Παρασκευή ο στόχος του ζεύγους επιτεύχθηκε με την επίσκεψη του στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας όπου επισκέφθηκε την αίθουσα τέλεσης πολιτικών γάμων με την Πολιτιστική Λειτουργό και Υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτικών Γάμων Μαρία Τοφινή Τσαντίλα».

Το ζεύγος «είχε την ευκαιρία να δει το όνομα του στο βιβλίο ευχών του Δήμου Αγίας Νάπας ενώ η κ. Τοφινή τους πρόσφερε ως αναμνηστικό δώρο ένα μπουκέτο με λουλούδια και κυπριακό κρασί».

Πηγή: ΚΥΠΕ