Κομοτηνή: 16χρονος σκότωσε τον 6χρονο κωφάλαλο που είχε εξαφανιστεί

CEB1 57 Ειδήσεις
CEB1 971 Ειδήσεις


Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 6χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (22/1/2017) και αναζητούνταν, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε νεκρό σε εγκαταλειμμένο σπίτι.

CEB1 56 Ειδήσεις

Το ανήλικο αγοράκι το σπίτι που βρέθηκε είναι σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ένας 16χρονος Ρομά, ο οποίος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, στραγγάλισε τον 6χρονο, και ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Μάλιστα, ο 16χρονος υπέδειξε στις αστυνομικές αρχές και το σημείο που είχε αφήσει το πτώμα του, ένα εγκαταλελειμμένο και ετοιμόρροπο κτίριο γεμάτο σκουπίδια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έφτασε στο σημείο, το 6χρονο αγόρι είχε ασφυκτικό θάνατο και για αυτό το λόγο οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο 16χρονος πιθανότατα να στραγγάλισε τον 6χρονο.

Το 6χρονο αγοράκι είναι ο Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού ήταν κωφός, όπως και ο δράστης. Την εξαφάνισή του δήλωσε ο πατέρας του στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (22/01) από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής. Αμέσως το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να τον εντοπίσουν οι αρχές.

Δείτε το σημείο που βρέθηκε νεκρό το 6χρονο αγόρι στην Κομοτηνή.

a 37 Ειδήσεις
a 38 Ειδήσεις