Η αποψινή “φάση των 16” για το Champions League

Live: Η φάση των «16» του Champions League

H φιλόδοξη Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο που στοχεύει στο δέκατο της Ευρωπαϊκό Κύπελλο δοκιμάζεται στη παγωμένη Μόσχα κόντρα στην επικίνδυνη ΤΣΣΚΑ (19:00). Λίγο αργότερα (21:45) η Νάπολι φιλοξενεί στο «Σαν Πάολο» την Τσέλσι σε ένα ακόμα αμφίρροπο παιχνίδι για την φάση των «16»…

Η Ρεάλ θα επιδιώξει στο «Λουζνίκι» να πετύχει την έβδομη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην διοργάνωση φέτος. Στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στην Ρωσία έφυγε με νίκες (2003 κόντρα στην Λοκομοτίβ, το 2008 κόντρα στην Ζενίτ) ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει 100% επιτυχία κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ως προπονητής των Τσέλσι και Ιντερ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τεθεί αντιμέτωπος με ένα «μαθητή» του καθώς ο Λεονίντ Σλούτσκι έχει μελετήσει από κοντά τις προπονητικές μεθόδους του «special one».

H Nάπολι ζει ιστορικές στιγμές αφού ετοιμάζεται να παίξει τον πρώτο νοκ άουτ αγώνα της ιστορίας της στο Champions League. Αντίπαλος της η Τσέλσι του Αντρέ Βίλας Μπόας που διανύει αγωνιστική κρίση και λίγες πριν την σέντρα έχασε τον αρχηγό της Τζον Τέρι λόγω τραυματισμού.

Πηγή: sentragoal.com.cy