Απεβίωσε ο 17χρονος Λιβάνιος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Αγία Νάπα

CEB1 25 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Απεβίωσε χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 17χρονος νεαρός από το Λίβανο, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 12 Αυγούστου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όταν τραυματίστηκε μετά τη πτώση του από μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ομοεθνής του, στην Αγία Νάπα.

CEB1 1946 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού θα εξακριβωθούν σήμερα κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί γύρω στις πέντε τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου όταν εκτινάχθηκε από μοτοποδήλατο που οδηγούσε ομοεθνής του, επίσης, 17 χρόνων, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του, κτύπησε σε λακκούβα που βρισκόταν εντός του δρόμου και προσέκρουσε στη λίνια του πεζοδρομίου.

Οι δύο νεαροί εκτινάχθηκαν από τη μοτοσικλέτα, έπεσαν στο έδαφος και τραυματίστηκαν. Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Ο επιβάτης λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου χειρουργήθηκε με κρανιοτομή. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείτο από τους γιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι οι δύο νεαροί δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Η Τροχαία Αμμοχώστου εξακολουθεί να διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ