Τελείωσε τη χρονιά με 18 βαθμούς ο Ονήσιλος – Μεγάλη εκστρατεία ενίσχυσης του Σωματείου

a 54 Νέα Αμμοχώστου
a 5209 Νέα Αμμοχώστου

Με 18 βαθμούς αποχαιρετά το 2012 ο Ονήσιλος και βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας μετά και τον ένα πόντο που έκλεψε χτες Σάββατο (22/12) από το Δάλι κόντρα στον Χαλκάνορα με τον οποίο εξήλθε ισόπαλος με σκορ 0-0. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε μεγάλο μέρος του αγώνα, η ομάδα της Σωτήρας κατάφερε να αντισταθεί και πάλεψε με νύχια και με δόντια για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του Κούλα.

Στους άλλους χθεσινούς αγώνες:
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

ΑΕΚ Κουκλιών-Ακρίτας Χλώρακας 4-2
Αναγέννηση Δερύνειας-Εθνικός Άσσιας 2-1
Ερμής Αραδίππου-ΠΑΕΕΚ 2-2
Ν&Σ Ερήμης-Ομόνοια Αραδίππου 1-0
Χαλκάνορας-Ονήσιλλος Σωτήρας 0-0

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου
ΑΕΖ-ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς 14:30
Άρης-Οθέλλος Αθηένου 14:30

Εκστρατεία ενίσχυσης κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων:

Μεγάλο αγώνα θα δώσει η Διοίκηση του Σωματείου του Ονήσιλου κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου. Ήδη, η φετινή προσπάθεια αλλαγής έχει φέρει και τα θετικά αποτελέσματα, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Η μείωση των ξένων ποδοσφαιριστών και η ενίσχυση της ομάδας με παιδιά κυρίως από τη Σωτήρα αλλά και από τα γύρω χωριά έχει στρέψει και τον κόσμο κοντά στην ομάδα. Παράλληλα, οι Ακαδημίες του Σωματείου έχουν εγγράψει φέτος τον μεγαλύτερο αριθμό παιδιών όλων των ηλικιών κατά τα τελευταία χρόνια. Ο Ονήσιλος φέτος απασχολεί εκατοντάδες παιδιά από τη Σωτήρα και η Διοίκηση του Σωματείου καλεί τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια μέσω των εορταστικών εκδηλώσεων τόμπολας στις 25 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου (5:00 μ.μ., Δημοτικό Μέγαρο Σωτήρας).

Επίσης, μία πρωτοποριακή εκδήλωση έχει διοργανώσει η ομάδα “Πρωτοβουλία Γυναικών Ονήσιλου”, κατά την οποία όλες οι γυναίκες φιλάθλοι του Ονήσιλου, καθώς και οι σύζυγοι των μελών του Δ.Σ. προσκαλούν τον κόσμο την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου (3:30 μ.μ.) στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου θα υπάρχει ένα μεγάλο πανηγύρι για μικρούς και μεγάλους, καθώς και φιλανθρωπικό παζαράκι και άλλες εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί PRO Evolution Soccer, τάβλι και πιλότα. Επίσημος καλεσμένος θα είναι ο θρύλος του κυπριακού ποδοσφαίρου Τιμούρ Κετσπάγια.