19χρονος έκοψε κομμάτι δαγκώνοντας το χέρι Αστυνομικού στις Φοινικούδες

a 223 Ειδήσεις
a 7206 ΕιδήσειςΚομμάτι από το χέρι αστυνομικού απέκοψε 19χρονος όταν τον δάγκωσε ενώ ο αστυνομικός προσπαθούσε να τον συλλάβει επειδή εξύβριζε αστυνομικούς που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Αθηνών στις Φοινικούδες. Εξάλλου ο 19χρονος φαίνεται να ενέχεται σε υπόθεση τραυματισμού δυο ατόμων ηλικίας 22 και 25 χρόνων… 

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ”σήμερα γύρω στις 4 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στη Λεωφόρο Αθηνών στη Λάρνακα υπήρχε συμπλοκή μεταξύ ατόμων. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου υπήρχε ένταση και εντοπίστηκαν αρκετοί νεαροί μεταξύ των οποίων και δύο άτομα τα οποία ήταν τραυματισμένα, ένας 22χρονος και ένας 25χρονος ελληνοκύπριοι”.

Πρόσθεσε πως ”ένας 19χρονος φωνασκούσε, αναποδογύριζε τραπέζια γειτονικών καφεστιατορίων και εξύβριζε τους αστυνομικούς. Μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν τελικά τον 19χρονο ο οποίος δάγκωσε αστυνομικό στο χέρι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πραγματική σωματική βλάβη, του απέκοψε κομμάτι μεταξύ της δεξιάς παλάμης και του αγκώνα”.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι ο 19χρονος ”συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στην ΑΔΕ Λάρνακας. Τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας έφερε κάταγμα ρινός και ο άλλος θλαστικά τραύματα στην πλάτη που προκλήθηκαν από αιχμηρό όργανο, πιθανότατα μαχαίρι”.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 19χρονου που συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα ότι ενέχεται και στην υπόθεση του τραυματισμού των δύο νεαρών. Συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση” κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ΑΠΕ