Ζευγάρι Αυστριακών τουριστών επισκέπτεται ανελλιπώς την Αγία Νάπα από το 1974

CEB1 3 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 1282 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Το πρώτο τους ταξίδι στην Αγία Νάπα πραγματοποιήθηκε το 1974 κι όπως διαφάνηκε στη συνέχεια δεν έμελλε να ήταν το τελευταίο. Παρόλα τα τραγικά γεγονότα που είχαν συμβεί τη χρονιά που έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στην Κύπρο αυτό δεν τους είχε αποθαρρύνει αλλά αντίθετα ήταν η απαρχή για να καταστεί η Αγία Νάπα ο μόνιμος τόπος των διακοπών τους.

CEB12 1 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Εντυπωσιασμένοι λοιπόν, από το όμορφο τοπίο που αντίκρισαν, τους φιλήσυχους και καλόκαρδους κατοίκους που συνάντησαν στο διάβα τους, με αρκετούς από τους οποίους έχουν συνδεθεί και γίνει οικογενειακοί φίλοι, οι Αυστριακοί τουρίστες Erich και Gertrude Kisch πραγματοποίησαν στην Αγία Νάπα πέρα των πάνω των πενήντα επισκέψεων.

CEB11 1 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Για το λόγο αυτό σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου μέσα σε εγκάρδιο και φιλικότατο κλίμα τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα και ανακηρύχθηκαν σε Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Καρούσο.

CEB13 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ο κ. Καρούσος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά που είχε την τύχη να τιμήσει ένα ζευγάρι, το οποίο για δεκαετίες συνδέεται φιλικά με τη δική του οικογένεια και το οποίο γνωρίζει από τη παιδική του ηλικία.

CEB14 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε θερμά, τους εξήγησε τους λόγους της συγκεκριμένης τιμητικής διάκρισης από την πλευρά του Δήμου και τους απένειμε την τιμητική πλακέτα μαζί με το έμβλημα του “Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας”.

SotiraNews