Μεγάλος Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση “Η Όπερα της Πεντάρας”

ΘΟΚ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟσ 1
ΘΟΚΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟσ

Μεγάλο διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Σωτήρας μέσω της σελίδας του στο Facebook σε συνεργασία με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου και προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση του ΘΟΚ: “Η Όπερα της Πεντάρας” στις 20 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Πώς να συμμετάσχετε
Η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε LIKE στη Σελίδα του Δήμου Σωτήρας στο Facebook (facebook.com/SotiraMunicipality) και να κάνετε SHARE τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου μετά τις 12:00 το μεσημέρι, ώρα κατά την οποία λήγει ο διαγωνισμός. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω Facebook και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Δημαρχείο για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.

ΘΟΚ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟσ

Η Όπερα της Πεντάρας
Σκηνοθεσία: Στέφανος Κοτσίκος

«Το να κλέψεις μια τράπεζα είναι μικρότερο έγκλημα από το να την ιδρύσεις» δηλώνει ο Μακ ο μαχαιροβγάλτης στο έργο λίγο πριν τη θανάτωσή του.

Το μουσικό έργο των Μπέρτολτ Μπρεχτ και Κουρτ Βάιλ μας μεταφέρει εκεί όπου η διεφθαρμένη πολιτική εξουσία, στο πρόσωπο του αρχηγού της αστυνομίας, μπλέκεται σε ένα σκοτεινό παιχνίδι με τον κόσμο των ζητιάνων, των κακοποιών και της μαφίας. Σκευωρίες και πλεκτάνες διεξάγονται ανεμπόδιστα, αφού εξαγορασμένη η αστυνομική δύναμη επιμένει να κάνει τα στραβά μάτια.

Η εγκληματική διαφθορά σε όλα τα επίπεδα της αστικής κοινωνίας, εκκωφαντική μέχρι τις μέρες μας, αναδεικνύεται έντονα μέσα από την σύγχρονη ματιά του σκηνοθέτη Στέφανου Κοτσίκου σε ένα κλασικό και καθόλα επαναστατικό έργο.

Μετάφραση: Παύλος Μάτεσης
Σκηνοθεσία: Στέφανος Κοτσίκος
Σκηνικά/Κοστούμια: Χάρης Καυκαρίδης, Μελίτα Κούτα
Μουσική Διδασκαλία/Μουσικός επί σκηνής: Σάββας Σάββα
Χορογραφία/Κίνηση: Φώτης Νικολάου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Κουκουμάς
Βοηθός Σκηνοθέτης: Λέανδρος Ταλιώτης

Ερμηνεύουν: Μιχάλης Μουστάκας, Έλενα Παπαδοπούλου, Γιώργος Κυριάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Παναγιώτης Λάρκου, Λουκάς Ζήκος, Νιόβη Χαραλάμπους, Σώτος Σταυράκης, Δημήτρης Αντωνίου, Στέλα Φυρογένη, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Μανδρή, Θέα Χριστοδουλίδου, Χριστίνα Χριστόφια, Προκόπης Αγαθοκλέους, Ανδρέας Τσέλεπος, Βαλεντίνος Κόκκινος, Αννίτα Σαντοριναίου, Βαρνάβας Κυριαζής