Οι σημαντικότερες ειδήσεις του 2011 από τον χώρο του Lifestyle

To 2011 μας αποχωρεί και μαζί του όλες οι ειδήσεις που σημάδεψαν την προηγούμενη χρονιά, είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες. Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις του 2011 από τον χώρο του Lifestyle..

Ο χωρισμός του Ashton Kutcher και της Demi Moore μετά από 6 χρόνια γάμου. Οι φήμες έλεγαν ότι ο Αshton απάτησε την κατά δεκαέξι χρόνια μεγαλύτερη του Demi

O θάνατος της Amy Winehouse στα 27 της μόλις χρόνια. Η τραγουδίστρια με την απίστευτη φωνή και το ξεχωριστό λουκ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Λονδίνο στις 23 Ιουλίου. 
O γάμος της Kim Kardashian με τον Chris Humphries και το πολυυυύ σύντομο τέλος του. Ένας γάμος ο οποίος διαφημίστηκε και κόστισε όσο λίγοι, έληξε άδοξα μερικούς μόλις μήνες μετά. 
Ο γάμος της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Westminster Abbey αφού ο πρίγκιπας William και η Catherine Middleton παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίοu. 
Η Βeyonce μία από τις αγαπημένες και πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες ανά το παγκόσμιο ανακοίνωσε στα τέλη Αυγούστου ότι περίμενει το πρώτο της παιδί με το σύζυγο της ραπερ Jay-Z. Oι φήμες λένε ότι θα είναι κοριτσάκι! 
O χωρισμός της Jennifer Lopez με τον Marc Anthony μετά από 7 χρόνια γάμου. Μαζί απέκτησαν δίδυμα ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. 
Η Victoria Beckham έγινε πολύτεκνη και απόκτησε μετά τους 3 γιούς, επιτέλους κοριτσάκι! 

Πηγή: uk.eonline.com
Συγγραφή: Ζαφείρω Αναστασίου