Αγία Νάπα: 23χρονη τουρίστρια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 5 νεαρούς Κυπρίους

a 38 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 2245 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στην σύλληψη δύο νεαρών από τη Λευκωσία, ηλικίας 20 και 29 χρόνων, προχώρησε η Αστυνομία στην Αγία Νάπα, μετά την καταγγελία τουρίστριας ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της.

Η νεαρή τουρίστρια από την Νορβηγία είχε μεταβεί χθες το πρωί στην αστυνομική διεύθυνση Αγίας Νάπας και κατήγγειλε ότι λίγες ώρες νωρίτερα και ενώ αυτή βρισκόταν σε κατάσταση μέθης πέντε νεαρά πρόσωπα τα οποία διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου διέμενε και αυτή, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο δωμάτιο τους για να συνεχίσουν τη διασκέδαση.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της νεαρής, κάποιοι από τους νεαρούς ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της και ενώ αυτή βρισκόταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.

Ανακριτές της Αστυνομίας μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου και εντόπισαν τέσσερις και όχι πέντε νεαρούς όπως είχε αναφέρει η τουρίστρια.

Ανακρινόμενοι οι δύο φέρονται να παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλική επαφή με την νεαρή τουρίστρια, αλλά ανέφεραν στους ανακριτές ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Οι δύο συλληφθέντες από τη Λευκωσία, ηλικίας 20 και 29 ετών, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για πέντε ημέρες, ενώ η 23χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή.