Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται 23χρονη που τραυματίστηκε σε οδικό δυστύχημα στην Αγία Νάπα

CEB1 1 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο
CEB1 6 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο

Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατάγματα σπονδύλου και αυχένα, νοσηλεύεται στο ΓΝ Αμμοχώστου 23χρονη από την Πολωνία η οποία τραυματίστηκε χθες σε οδικό δυστύχημα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5 χθες το απόγευμα 25χρονος επισκέπτης από την Πολωνία οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα στο δρόμο Κάβο Γκρέκο – Αγίας Νάπας με κατεύθυνση την Αγία Νάπα, με συνεπιβάτη 23χρονη φίλη του επίσης από την Πολωνία.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και αφού συγκρούστηκε στη λίνια του ανθώνα του δρόμου, στη συνέχεια ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Από τη σύγκρουση και οι δύο νεαροί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα όπου ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός υπέστη διάφορες εκδορές και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Η 23χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα σπονδύλου και αυχένα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για περαιτέρω περίθαλψη.

Η κατάσταση της υγείας της κοπέλας κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Πηγή: SotiraNews/ΚΥΠΕ