Η επαρχία Αμμοχώστου τιμά την 25η Μαρτίου – Πρόγραμμα Εορτασμών

a 8
Η επαρχία Αμμοχώστου τιμά αυτές τις μέρες την Εθνική ΕΠέτειο της 25ης Μαρτίου με εκδηλώσεις, δοξολογίες και παρελάσεις στους ελεύθερους Δήμους της επαρχίας μας.

a 893

Πρόγραμμα εορτασμών:

Απόψε στις 7:30 ο Δήμος Σωτήρας διοργανώνει τον Πάνδημο Εορτασμό των Εθνικών Επετείων 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου. Ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κύριος Ανέρωφ Νεοφύτου.

Πάνδημο Εορτασμό διοργανώνει και ο Δήμος Παραλιμνίου, απόψε στις 8 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Γυμνάσιο Παραλιμνίου.

Αύριο 25 Μαρτίου στον Δήμο Σωτήρας η Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στις 9:15 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος και τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Γραματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, κύριος Θεοδόσης Τσιόλας, ενώ η παρέλαση θα γίνει κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου Γ’.

Στον Δήμο Δερύνειας η Δοξολογία θα ψαλεί στις 9:15 στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων και Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, κύριος Χρίστος Μαληκκίδης. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Ελευθερίας.

Στον Δήμο Αγίας Νάπας η Δοξολογία θα ψαλεί στις 9:30 στην εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας. Τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κύριος Κώστας Κουμής.

Στον Δήμο Παραλιμνίου η Πανηγυρική Δοξολογία θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, κύριου Βασιλείου. Εκ μέρους της Κυβέρνησης θα παραστεί ο Υπουργός Άμυνας, κύριος Χριστόφορος Φωκαΐδης ενώ τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κύριος Ναπολέων Μαραβέγιας, Καθηγητής της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτής Πρύτανης. Η επαρχιακή παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11 στην λεωφόρο 1ης Απριλίου.

SotiraNews