28χρονος ύποπτος για απάτη σε βενζινάδικο

a 117 Ειδήσεις
a 7595 Ειδήσεις
Διαχειριστής πρατηρίου πετρελαιοειδών στη Λάρνακα, 28 χρόνων, συνελήφθη ως ύποπτος αναφορικά με επεμβάσεις στα ηλεκτρονικά συστήματα του πρατηρίου, με αποτέλεσμα οι πελάτες να παίρνουν λιγότερη ποσότητα καυσίμων από εκείνη για την οποία πλήρωναν… 

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι ”σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε από εταιρεία πώλησης πετρελαιοειδών ότι, σε συγκεκριμένο πρατήριο πώλησης καυσίμων της εταιρείας τους, ο διαχειριστής επενέβαινε στα ηλεκτρονικά συστήματα του πρατηρίου, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η ποσότητα καυσίμων που πωλούσαν”.

Πρόσθεσε ότι ”στο πρατήριο μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας όπου σε συνεργασία με Λειτουργό του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού διενήργησαν εξετάσεις. Υστερα από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η ποσότητα καυσίμων που πωλείται στο κοινό από το συγκεκριμένο πρατήριο είναι λιγότερη από αυτή που αναγράφεται στην αντλία καυσίμων”.

Ανέφερε ακόμα ότι ο διαχειριστής του πρατηρίου ”συνελήφθη για το αδίκημα της απάτης και τέθηκε υπό κράτηση. Από το πρατήριο έχουν παραληφθεί διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα και άλλα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας το πρατήριο, το οποίο έχει σφραγιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εμπορίου, άνοιξε το Μάιο του 2011 και διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί πότε ακριβώς τοποθετήθηκαν οι μηχανισμοί αλλοίωσης στις αντλίες.

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων