Το “Μια Ζωή την Έχουμε” του ΘΟΚ στη Σωτήρα – 2 Μεγάλοι Διαγωνισμοί

a 114
a 2838

Τη θεατρική παράσταση της Κεντρικής Σκηνής του ΘΟΚ “ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ” του Γιώργου Τζαβέλλα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της επαρχίας Αμμοχώστου την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου στις 8:00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε 2 μεγάλους διαγωνισμούς για δωρεάν προσκλήσεις στην παράσταση.

Η γνωστή κινηματογραφική ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, σε μια σύγχρονη μεταφορά για το θέατρο. Η ανακάλυψη ενός τραπεζικού λάθους και η κατάχρηση 1,101,101.1 δραχμών γίνεται αφορμή για να αλλάξει ριζικά η ζωή ενός νεαρού ταμία τράπεζας και από ασήμαντος υπάλληλος να μετατραπεί σε πλούσιο εισοδηματία με κύρος και δύναμη. Ο ήρωας του έργου κυνηγάει τη μεγάλη ζωή, το χρήμα και τον έρωτα στο βωμό του «μια ζωή την έχουμε». Κατορθώνει να ζει το όνειρο σήμερα υποθηκεύοντας όμως το αύριο.

Υπό την αιγίδα της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ με την ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

a2 9

Θεατρική Διασκευή: Έρι Κύργια
Σκηνοθεσία/Σκηνικά/Κίνηση: Κωνσταντίνος Ρήγος
Συνεργασία στη σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Κουννής
Κοστούμια: Νατάρ/Γεωργίου
Μουσική: Γιώργος Παπαδόπουλος
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Κουκουμάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Άγγελος Παναγόπουλος
Βοηθός Ενδυματολόγων: Ηλίας Ττίγγης

Ερμηνεύουν: Προκόπης Αγαθοκλέους, Δημήτρης Αντωνίου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Λουκάς Ζήκος, Βαλεντίνος Κόκκινος, Βαρνάβας Κυριαζής, Γιώργος Κυριάκου, Παναγιώτης Λάρκου, Μαρίνα Μανδρή, Μιχάλης Μουστάκας, Πολυξένη Σάββα, Σώτος Σταυράκης, Ανδρέας Τσέλεπος, Θέα Χριστοδουλίδου, Χριστίνα Χριστόφια

a1 13

2 ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ:
Δωρεάν Προσκλήσεις προσφέρει για άλλη μια φορά ο Δήμος Σωτήρας σε μικρούς και μεγάλους με 2 πολύ απλούς διαγωνισμούς που διεξάγει μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook σε συνεργασία με τον ΘΟΚ.

Ο τρόπος συμμετοχής και στους δύο διαγωνισμούς είναι πολύ απλός:

  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1 (5 Διπλές Δωρεάν Προσκλήσεις για ενήλικες):

Κάντε LIKE στη Σελίδα του Δήμου Σωτήρας στο Facebook (Facebook.com/SotiraMunicipality) και ακολούθως στείλτε ΜΗΝΥΜΑ στη Σελίδα τη λέξη “ΖΩΗ1” μαζί με ΟΝΟΜΑ, ΗΛΙΚΙΑ και ΤΗΛΕΦΩΝΟ και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 από τις 5 δωρεάν διπλές προσκλήσεις.

  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2 (30 Δωρεάν Μονές Προσκλήσεις για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, συνταξιούχους):

Κάντε LIKE στη Σελίδα του Δήμου Σωτήρας στο Facebook (Facebook.com/SotiraMunicipality) και ακολούθως στείλτε ΜΗΝΥΜΑ στη Σελίδα τη λέξη “ΖΩΗ2” μαζί με ΟΝΟΜΑ, ΗΛΙΚΙΑ και ΤΗΛΕΦΩΝΟ και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 1 από τις 5 δωρεάν διπλές προσκλήσεις.

Μία προσφορά του Δήμου Σωτήρας και του ΘΟΚ.
Ημερομηνία Κλήρωσης: 18/2/2014, 12:00μ.
*Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.
**Οι προσκλήσεις πρέπει να παραληφθούν τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.
Πληροφορίες: 23821416 (Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Σωτήρας)

Εισιτήρια: €12 / €6

Πληροφορίες: 23821416, 77772717

Δείτε την ελληνική ταινία “Μια Ζωή την Έχουμε” στην οποία στηρίζεται το σενάριο της παράστασης:

Δείτε περισσότερα για την παράσταση πατώντας εδώ

SotiraNews