Αύριο τα 3α Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Σωτήρας

Τα 3α Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού διοργανώνει η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 στις 7:00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Η διοργάνωση των βραβείων αυτών έχει ως στόχο την διάδοση του φίλαθλου πνεύματος και του αλτρουιστικού ιδεώδους στους πολίτες, αποσκοπώντας στην ανάδειξη του αθλητισμού και του εθελοντισμού ως μερικά από τα ύψιστα αγαθά με τα οποία πρέπει να διέπεται ο σημερινός άνθρωπος, συμβάλλοντας παράλληλα σε μια ανθρωποκεντρική παιδεία.

Κατά την εκδήλωση θα τιμηθούν νέοι του Δήμου Σωτήρας που έχουν επιτύχει κατά το 2015 σημαντική διάκριση σε αθλητικούς διαγωνισμούς. Παράλληλα θα βραβευθούν άτομα ή και οργανισμοί που έχουν έμπρακτα συνεισφέρει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο στη Σωτήρα.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες θα είναι και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Πάμπος Χριστοδούλου για τη συνεισφορά του στον κυπριακό αθλητισμό αλλά και για την πρόσφατη σημαντική πορεία της εθνικής μας ομάδας.

Τα Βραβεία Αθλητισμού και Εθελοντισμού τελούν υπό την Αιγίδα του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, κ. Θεοδόση Τσιόλα, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων.

Πληροφορίες: 23821416, 23824444, [email protected] και στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.sotira.org.cy