Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε 30 δωρεάν εισιτήρια για την παράσταση ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ του ΘΟΚ

a 76
a 2160

Ο Δήμος Σωτήρας συμμετέχει και φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ 2014 με τη Θεατρική Παράσταση του ΘΟΚ, «ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ» του Νικ Πέιν, που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 8:00μ.μ.

Ο Δήμος Σωτήρας μέσω διαγωνισμού στο Facebook χαρίζει 30 δωρεάν εισιτήρια σε τυχερούς οι οποίοι καλούνται να κάνουν LIKE στη σελίδα του Δήμου στο Facebook και ακολούθως SHARE τη σχετική φωτογραφία που θα βρουν. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Για να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό πατήστε εδώ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ

ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ του Νικ Πέιν
H Mάριαν και ο Ρόλαντ. Εκείνη είναι θεωρητική φυσικός κι εκείνος μελισσοκόμος. Συναντιούνται σ’ ένα φιλικό σπίτι κι έτσι αρχίζει η ερωτική τους ιστορία ή τουλάχιστον μια από τις πολλές πιθανότητες αυτής της ιστορίας. Γιατί, σύμφωνα με την κβαντική θεωρία που μελετάει η Μάριαν, στο κβαντικό πολυσύμπαν κάθε επιλογή που έχεις κάνει, κάθε απόφαση που έχεις πάρει ή δεν έχεις πάρει στη ζωή σου, συνυπάρχει σ’ ένα αφάνταστα πολύπλοκο σύστημα από παράλληλα σύμπαντα. Στο φως αυτής ακριβώς της θεωρίας παρακολουθούμε τη σχέση των δύο χαρακτήρων, καθώς συναντιούνται, φτιάχνουν μια σχέση / δεν καταφέρνουν να φτιάξουν μια σχέση, κάνουν έρωτα / δεν κάνουν έρωτα, μένουν μαζί, απατούν ο ένας τον άλλο / ζουν μια μονογαμική σχέση, χωρίζουν / ξαναβρίσκονται, κ.ο.κ. Διαφορετικές εκδοχές όπως τις υπαγορεύουν διαφορετικοί παράγοντες. Οι άνθρωποι στο μεγαλείο και στην ολοκληρωτική αδυναμία τους. Ένα έργο που θέτει ερωτήματα για το ρόλο της τύχης και της ελεύθερης βούλησης στη ζωή των ανθρώπων, για τη γιορτή και το πένθος της ύπαρξης.

Μετάφραση: Δημήτρης Κιούσης
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Βίντεο/Σκηνικό περιβάλλον/Κοστούμια: Παντελής Μάκκας
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Κίνηση: Έλενα Αντωνίου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χριστίνα Χριστόφια
Ερμηνεύουν: Στέλα Φυρογένη (Μάριαν), Νεοκλής Νεοκλέους (Ρόλαντ)