34 σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν αφιλοκερδώς για το Γιάννη

a 119 Ειδήσεις
a 5461 Ειδήσεις

Συναυλία διοργανώνουν στον Βοτανικό στις 6 Νοεμβρίου οι φίλοι του Γιάννη, που είχε το σοβαρό τροχαίο στο Γκάζι, με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς,

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Γκάζι, κοντά στις γραμμές του τρένου: Το τρένο χτύπησε έναν νέο άνθρωπο, που περνούσε εκείνη την ώρα με το ποδήλατό του τις γραμμές με αποτέλεσμα να τον αφήσει χωρίς πόδια.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και μπαίνοντας στο χειρουργείο είπε στο γιατρό «…γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι μόνο από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι…».

Ο γιατρός προσπάθησε, αλλά τελικά ακρωτηρίασε και τα δυο του πόδια.

Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», χαμογελά και ελπίζει ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη και να μπορεί να φέρνει το μεροκάματο σε ένα σπίτι με ανέργους και ανήλικα παιδιά.

Οι φίλοι του διοργανώνουν μια συναυλία στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, προκειμένου να βοηθήσουν και με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις 8 ευρώ.

Στην συναυλία για τον Γιάννη συμμετέχουν:
Φώτης Ανδρικόπουλος,
Αντίπερα όχθη,
Ρίτα Αντωνοπούλου,
Μελίνα Ασλανίδου,
Χρήστος Θηβαίος,
Ματούλα Ζαμάνη,
Αλκίνοος Ιωαννίδης,
Δημήτρης Καρράς,
Λήδα Μανιατάκου,
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,
Θάνος Μικρούτσικος,
Πάνος Μουζουράκης,
Λεωνίδας Μπαλάφας,
Σταύρος Νταντούς,
Βασίλης Παπακωνσταντίνου,
Μίλτος Πασχαλίδης,
Παύλος Παυλίδης,
Μιχάλης Τζουγανάκης,
Υπόγεια ρεύματα,
Μαριέττα Φαφούτη,
Γιάννης Χαρούλης,
Burger project,
Georgia (Μπλε),
Fundracar,
Magic de spell.