Σύλληψη 38χρονου στο Φρέναρος

a 25 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Στο Φρέναρος ένας 38χρονος συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση από την Αστυνομία για παράνομη είσοδο στο σπίτι του πατέρα της εν διαστάσει συζύγου του και για απειλή, πρόκληση ανησυχίας, διασάλευση της ειρήνης, κακόβουλη ζημιά, μέθη, εξύβριση αστυνομικού και κατοχή επιθετικού οργάνου.

a 965 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τέσσερις χθες το απόγευμα, κατόπιν πληροφορίας που λήφθηκε τηλεφωνικά, μέλη του σταθμού Δερύνειας μετέβηκαν στο Φρέναρος όπου συνάντησαν, στο δρόμο έξω από οικία, ένα 38χρονο αυτοεργοδοτούμενο από τη Λευκωσία, να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και να λέει ασυναρτησίες.

Στη βεράντα της οικίας βρισκόταν η εν διάσταση 42χρονη σύζυγος του από το Φρέναρος, η οποία κατήγγειλε ότι προηγουμένως ο 38χρονος εισήλθε παράνομα εντός της οικίας του πατέρα της, έχοντας στην κατοχή του ένα πλαστικό μπουκάλι εύφλεκτης ύλης με το οποίο έβαλε φωτιά και έκαψε μια πλαστική γλάστρα αξίας 20 ευρώ.

Ενώ τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν έξω από την οικία, ο 38χρονος εξύβριζε μεγαλόφωνα στη παρουσία τους την 42χρονη και την απειλούσε για τη ζωή της, ενώ εξύβρισε και μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας.

Ο 38χρονος συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε. ‘Εξω από την οικία βρισκόταν σταθμευμένο και το αυτοκίνητο του με ανοικτές τις πόρτες και το καπό. ‘Yστερα από έρευνα η Αστυνομία εντόπισε μέσα στο καπό μια πλαστική μπουκάλα με άγνωστη υγρή εύφλεκτη ύλη και ένας σιδηρολοστό σε σχήμα «τ», μήκους περίπου ενός μέτρου.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 38χρονος τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας. Τα τεκμήρια μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.