Μυστηριώδης θάνατος 39χρονης στο Παραλίμνι – Καταλείπει σύζυγο και 5 παιδιά

CEB1 41 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 291 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τον θάνατο 39χρονης από το Παραλίμνι διερευνούν οι αρχές.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου από ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 39χρονη γέννησε πριν από 10 μέρες στο Μακάρειο Νοσοκομείο και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική λόγω αδιαθεσίας.

Γύρω στις 06:29 οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η άτυχη 39χρονη καταλίπει 5 παιδιά

Συγκλονισμό προκάλεσε η είδηση του θανάτου της άτυχης 39χρονης η οποία γέννησε μόλις πριν 10 μέρες. Πληροφορίες που λαμβάνει το SigmaLive από τον οικογενειακό περίγυρο της 39χρονης αναφέρουν ότι η γυναίκα γέννησε με καισαρική τομή ενώ διένυε τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης.

Μετά από καθοδήγηση του γυναικολόγου της ο οποίος εργάζεται σε ιδιωτική κλινική μετέβη στο Μακάρειο Νοσοκομείο για να γεννήσει, αφού πρώτα την είχαν πιάσει πόνοι.

Η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για 3 μέρες αφότου γέννησε.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ενώπιον της Αστυνομίας υπάρχει ισχυρισμός ότι χθες βράδυ όταν ένιωσε αδιαθεσία η γυναίκα, υπήρχε εισήγηση όπως μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας θα διενεργηθεί αύριο στις 09.00 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Παν.Σταυριανό.

Αύριο Παρασκευή η κηδεία

Η κηδεία της άτυχης Τζένης Χωματά Οικονόμου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι στις 4:30μ.μ. (συλλυπητήρια 3:30-4:30μ.μ.). Παράκληση όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές για τα 5 παιδιά.

Πηγή: SigmaLive / SotiraNews