Κλοπή αυτοκινήτων από γραφείο ενοικίασης στην Αγία Νάπα

a 140 Ειδήσεις
a 7123 Ειδήσεις
Θρασύτατοι κλέφτες εισήλθαν σε γραφείο εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, την ώρα που το γραφείο ήταν ανοικτό, πήραν τα κλειδιά αυτοκινήτων χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και έκλεψαν τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα μπροστά από τα γραφεία της εταιρείας… 

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελλήφθη 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε στην κατοχή τα κλειδιά δύο εκ των κλαπέντων αυτοκινήτων καθώς και ποσότητα ναρκωτικών .

Το περιστατικό, που συνέβη το Σάββατο, μεταξύ των ωρών 2μ.μ. και 4.30μ.μ. χθες, καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία κατέληξε στο πιο πάνω συμπέρασμα μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή.

Πρόκειται για δύο αυτοκίνητα μάρκας TOYOTA χρώματος κόκκινου και μπλε. Το τρίτο αυτοκίνητο είναι μάρκας HYUNDAI χρώματος κόκκινου. Η αξία των τριών αυτοκινήτων ανέρχεται στις €18,000 περίπου.

Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκαν δύο από τα τρία αυτοκίνητα. Το ένα ήταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας και το άλλο ήταν σταθμευμένο στην οδό Ν. Καζαντζάκη στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κοντά στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα, εντοπίστηκε 46χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών καθώς και μια δέσμη κλειδιών αυτοκινήτων. Τα κλειδιά διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στα δύο αυτοκίνητα.

Ο 46χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να μην ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την κατοχή των κλειδιών των πιο πάνω αυτοκινήτων.

Τα δύο ανευρεθέντα αυτοκίνητα παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: SigmaLive