Η “Παναγία των Παρισίων” στη Σωτήρα για 3 παραστάσεις

a 4 Θέατρο
Ο Θεατρικός Όμιλος του Δήμου Δερύνειας ανεβάζει στη σκηνή το κορυφαίο έργο της ρομαντικής λογοτεχνίας “Η Παναγία των Παρισίων” του Βίκτωρος Ουγκώ. Η παράσταση ανεβαίνει στα πλαίσια των 10 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Θεατρικού Ομίλου Δερύνειας.

Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας (3 παραστάσεις)
Σαββάτο 23 Ιανουαρίου 2016
– 1η Παράσταση: 16:30
– 2η Παράσταση: 18:30
Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016
– Παράσταση:16:30

a 944 Θέατρο

Ένα από τα πιο διάσημα μυθιστορήματα όλων των εποχών, που διηγείται την ιστορία της όμορφης τσιγγάνας Εσμεράλδας, του δύσμορφου αλλά καλόψυχου κωδονοκρούστη Κουασιμόδου και του Φρόλο που έχει την επιθυμία και δίνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Η αγάπη του Λοχαγού Φοίβου, οι στρατιώτες, οι Τσιγγάνοι και οι υπόλοιποι χαρακτήρες του μυθιστορήματος, διαγράφουν το ρόλο τους στη δραματική ιστορία και μας ταξιδεύουν νοητά στο μεσαιωνικό Παρίσι.

Η πλοκή του έργου διαδραματίζεται στον καθεδρικό ναό του Παρισιού Notre Dame, και μας μεταφέρει με μαεστρία, μηνύματα αντιρατσιστικά, πτυχές της δικαιοσύνης, της ισότητας και της ελευθερίας και ταυτόχρονα εξυψώνει τη δύναμη της αγάπης.

Η Παναγία των Παρισίων αποτελεί ένα θαυμάσιο παραμύθι με πολλά διδάγματα για τα μικρά παιδιά, αλλά και ένα θεατρικό αριστούργημα για τα μεγαλύτερα «παιδιά»!
Μια ιστορία που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Σκηνοθεσία – Μουσική και Γενική Επιμέλεια: Χρίστος Καραΐσκος
Σκηνικά: Φωτείνα Καραγιάννη
Βοηθός Σκηνής: Χαρούλα Κουμή Ανδρέου

CEB11 3 Θέατρο

Λαμβάνουν μέρος:
Φανή Νεοκλέους, Σταύρος Πιπίνης, Ευάγγελος Ανδρέου, Τάσος Χατζηλευτέρης, Γιώργος Τακκούσιης, Χριστόδουλος Παντελή, Λευτέρης Σταύρου, Ηλιάνα Αρναούτη, Άντρος Θωμά, Αντώνης Κεφάλας, Μάρθα Δημητρίου, Μαριλένα Άσπρου, Χρίστος Ψύλλος, Μάριος Σάρδαλος, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Μαριλένα Χατζιαντώνη, Μαριλένα Σπύρου, Μιχαήλ Κωνσταντίνου και Γιάννος Μαυρόγιαννος.

Μέγα Χορηγοί: Δήμος Δερύνειας, Δήμος Σωτήρας, Αντρέας Τακκούσιης & Υιοί Λτδ.
Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πολιτεία

Τιμή Εισιτηρίου: € 5

Προπώληση Εισιτηρίων: από το Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας 2 ώρες πριν την παράσταση

Πληροφορίες: 23 811000