Πραγματοποιήθηκαν οι 3οι Φιλανθρωπικοί Σκοπευτικοί Αγώνες Αμμοχώστου

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινοτικής Αστυνόμευσης, τη Σκοπευτική Οργάνωση της Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ) διοργάνωσε το Σάββατο, 22/10/2016, για τρίτη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, τους 3ους Σκοπευτικούς Αγώνες, με σύνθημα «Σκοπεύοντας τη Ζωή», όπου τα έσοδα διατέθηκαν για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Την εκδήλωση έθεσε υπό την αιγίδα του ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, όπου τον εκπροσώπησε ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κύριος Ανδρέας Κυριάκου και έλαβε μέρος και στους αγώνες.

Κατά την διάρκεια των αγώνων έγινε επίδειξη από τους παγκόσμιους πρωταθλητές στη σκοποβολή, Αντώνη και Παναγιώτα Ανδρέου (πατέρας και κόρη), τον Ανδρέα Μακρή και Γιάννο Αηλιώτη οι οποίοι κατάγονται από την Επαρχία Αμμοχώστου. Στην συνέχεια ακολούθησε επίδειξη από τον ομοσπονδιακό προπονητή Σάββα Κουμάστα 5 Dan και δόθηκαν συμβουλές αυτοάμυνας στο κοινό. Ακολούθως, έγινε επίδειξη από τον Κλάδο Αστυνομικών Σκύλων, όπου ενθουσίασαν με τις ικανότητες τους το κοινό και τα μικρά παιδιά.

Στους σκοπευτικούς αγώνες έλαβαν μέρος 90 σκοπευτές, μεταξύ των οποίων και ο Υπαρχηγός Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, όπου τους απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα. Επίσης, στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα σε πέντε κατηγορίες (αστυνομικοί, κυνηγοί, σκοπευτές, έφηβοι, βετεράνοι άνω των 55 ετών), σε εκδήλωση που προγραμματίζεται τις επόμενες μέρες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κύριος Ανδρέας Κυριάκου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, Αστυνόμος Α΄ κ. Αντώνης Παπακωνσταντίνου, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, Αστυνόμος Β΄ Χριστάκης Παπαδημητρίου, μέλη και Αξιωματικοί από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσις και Μονάδες, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κύριο Θεοδόσης Τσιόλας, οι Δημάρχοι Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας και Σωτήρας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν στρατιώτες, παιδιά από το Κατηχητικό Σχολείο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου και πλήθος κόσμου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, διανεμήθηκε διαφωτιστικό υλικό για την οδική ασφάλεια στους παρευρισκόμενους.

SotiraNews

Ροη Ειδησεων

Θεόδωρος Πυρίλλης: “Δε χρωστάω τίποτα σε κανένα κόμμα” (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης καλεσμένος στην εκπομπή Famagusta Talks με τη Γαβριέλλα Ζάρτηλα. Μιλάει…

18 Μαΐου, 2024

Κουμής: Εντός των στόχων μας τα στατιστικά στοιχεία των αφίξεων

Τα στατιστικά στοιχεία αφίξεων του πρώτου τετραμήνου του 2024 καταδεικνύουν ότι είμαστε μέσα στους στόχους…

17 Μαΐου, 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου για τις κακοποιήσεις παιδιών

Με την κατάθεση της Σαμάνθας Στρατιδάκη, η οποία είναι ειδική επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη…

17 Μαΐου, 2024

Υπουργός Εσωτερικών: «Ταύτιση απόψεων στην Υπουργική»

Από τη σημερινή συζήτηση καταγράφεται η ταύτιση απόψεων σε σχέση με την πρωτοβουλία της Κυπριακής…

17 Μαΐου, 2024

H ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τα απειλητικά email στα σχολεία

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), ενημερώνει ότι μεγάλος αριθμός δημόσιων σχολείων στην Κύπρο…

17 Μαΐου, 2024

Νεκρή 77χρονη στην άσφαλτο – Την εγκατέλειψε ο οδηγός

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί σήμερα στην Κοκκινοτριμιθιά,…

17 Μαΐου, 2024