Παναγιώτης Αντωνίου και άλλοι 4 φεύγουν από το Προεδρικό

a 66 Ειδήσεις
a 1477 Ειδήσεις

«Παρελθόν» από το Προεδρικό Μέγαρο αποτελούν συνολικά πέντε άτομα από τις υπηρεσίες που στηρίζουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Προεδρικό, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μεταξύ των πέντε προσώπων περιλαμβάνεται και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Παναγιώτης Αντωνίου.

Η απομάκρυνσή τους γίνεται στο ευρύτερο πλαίσιο των αλλαγών που προγραμματίζει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει πριν από μερικές ώρες ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, την προσεχή Τρίτη θα ανακοινωθούν αλλαγές στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Προέδρου σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Cyprus Weekly σύμφωνα με την οποία «θα πέσουν κεφάλια στο Προεδρικό», ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «οι μεταρρυθμίσεις θα ξεκινήσουν από το Προεδρικό» και ανακοίνωσε ότι «την προσεχή Τρίτη ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω θα παραχωρήσει Διάσκεψη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας, ανάμεσα στα θέματα για τα οποία θα μιλήσει, θα είναι και οι αλλαγές στο Προεδρικό».

Σε διευκρινιστική ερώτηση, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι οι αλλαγές αφορούν σε δομές, πρόσωπα και λειτουργίες του Προεδρικού Μεγάρου.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι τις αλλαγές στο Προεδρικό είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά την άφιξη του στην Κύπρο από τη Νέα Υόρκη όπου είχε μεταβεί για λόγους υγείας.

Πηγή: SigmaLive