Καθάρισε με 4άρα την Αναγέννηση!

CEB1 44 Ποδόσφαιρο
CEB1 828 Ποδόσφαιρο

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Άρης που κέρδισε εύκολα με 4-0 την Αναγέννηση Δερύνειας η οποία οδεύει ολοταχώς στην Β΄ Κατηγορία. 

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν καλύτερη από την ομάδα της Δερύνειας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε 4 τέρματα με τους Σκούρτη στο 28΄, Μαραγκουδάκη στο 60 και τον Γκονζάλες να σκοράρει δις στο 78΄ και 88΄ του αγώνα.

]Εξαιρετικά σημαντική η νίκη των πρασίνων που τους φέρνει πλέον στους 21 βαθμούς ξεφεύγοντας ακόμα περισσότερο από τις χαμηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί στο 28΄ με τον Σκούρτη που πλάσαρε σωστά τον Μάστρου μετά από ασταθείς απόκρουση του και το 1-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 Η υπεροχή του Άρη συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο, στο 60ο λεπτό ο Μαραγκουδάκης ανέβασε το σκορ στο 2-0 και στη συνέχεια ανάλαβε δράση ο Γκονζάλες.

Με δύο τέρματα του Αργεντινού στο 78΄ και 88΄ λεπτό έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Άρη με το τελικό 4-0.

 

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Αουρέλιο, Ευσταθίου, Παχίπης, Σκούρτης(77’Γκονζάλες), Μάρτινς(79′ Κ.Παύλου), Μαραγκουδάκης, Ράντου, Ράσμους, Γιούσεφ(67’Φράγκος), Μενέντες

 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου, Ιωάννου, Χριστοδούλου(81’Χριστοδούλου), Βλασόπουλος, Κολάνης(68’Λ.Χριστοδούλου) , Θεράποντος, Ρίβας, Ράτκοβιτς, Κούντικ, Παφίτης

Πηγή:Sigma Live