Πέντε νεαροί με την απειλή όπλου έδεσαν ζεύγος ηλικιωμένων και έκλεψαν 40 πρόβατα

a 37 Ειδήσεις
a 5192 ΕιδήσειςΠέντε νεαροί, το βράδυ των Χριστουγέννων, υπό την απειλή όπλου έδεσαν ζεύγος ηλικιωμένων και έκλεψαν 40 πρόβατα από τη μάντρα τους.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 74χρονο ότι γύρω στις 21.00 χθες βρισκόταν σε μάντρα που διατηρεί σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας μαζί με την 69χρονη σύζυγο του, πέντε νεαρά πρόσωπα υπό την απειλή όπλου έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγο του και τους έκλεψαν γύρω στα 40 πρόβατα τα οποία φόρτωσαν σε ημιφορτηγό.

Πρόσθεσε ότι οι δράστες έκλεψαν επίσης το κινητό τηλέφωνο του ζεύγους και τα κλειδιά του οχήματος τους, του οποίου έσκισαν με μαχαίρι τους δύο τροχούς.

Οι δράστες περιγράφονται νεαρής ηλικίας 20 με 22 ετών περίπου.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Αστυνομίας:
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 74χρονο, ότι γύρω στις 9μ.μ. χθες, ενώ βρισκόταν σε μάντρα που διατηρεί σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας μαζί με την 69χρονη σύζυγό του, πέντε νεαρά πρόσωπα υπό την απειλή όπλου, αφού τους έδεσαν τους έκλεψαν γύρω στα 40 πρόβατα, τα οποία φόρτωσαν στη συνέχεια σε ημιφορτηγό. Η συνολική αξία των προβάτων υπολογίζεται στις €4,000 περίπου.

Οι δράστες στη συνέχεια τους έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους, του οποίου έσκισαν τα δυο ελαστικά με μαχαίρι.

Όλοι οι δράστες περιγράφονται ως νεαρής ηλικίας 20-22 ετών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου συνεχίζει τις εξετάσεις.