Φλομπέρ και δύο αεροβόλα εντοπίστηκαν στην οικία 42χρονου στο Δασάκι της Αχνας

CEB1 20 Αμπελοπούλια, Ειδήσεις
CEB1 1405 Αμπελοπούλια, Ειδήσεις

Ένα Φλομπέρ, δύο αεροβόλα, ένα ζευγάρι χειροπέδες και περίπου 10 κατεψυγμένα καθαρισμένα πουλιά τα οποία θα σταλούν για εξετάσεις προκειμένου να διευκρινιστεί το είδος τους, εντοπίστηκαν στο σπίτι 42χρονου στο Δασάκι της Αχνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας ύστερα από πληροφορία διενεργήθηκε γύρω στις εννέα σήμερα το πρωί έρευνα στο σπίτι 42χρονου Ελληνοκύπριου στο Δασάκι της Αχνας, όπου εντοπίστηκαν δύο αεροβόλα όπλα, ένα Φλομπέρ, τα οποία φαίνεται ότι δεν έχουν τις νενομισμένες άδειες και ένα ζευγάρι χειροπέδες η κατοχή των οποίων είναι παράνομη.

Επίσης στον καταψύκτη της κουζίνας εντοπίστηκαν περίπου 10 καθαρισμένα πουλιά τα οποία θα σταλούν για εξετάσεις προκειμένου να διευκρινιστεί το είδος τους.

Στο αυτοκίνητο του 42χρονου εντοπίστηκαν επίσης και χρυσαφικά για τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία των Βάσεων έχει δοθεί ικανοποιητική απάντηση.

Ο 42χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας όπου ανακρίνεται. Αναμένεται ότι ο άνδρας θα αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.