Παραλίμνι: Με εννιά σπασμένα δόντια κατέληξε 48χρονος από τη Σωτήρα μετά από ξυλοδαρμό

6648f45035a47efdafeee4d3f3f056e4 XL Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
6648f45035a47efdafeee4d3f3f056e4 XL Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σαρανταοκτάχρονος από τη Σωτήρα δέχθηκε χθες βράδυ επίθεση με γροθιές από δύο άτομα συναδέλφους του, με αποτέλεσμα να χάσει 9 δόντια και να έχει αιμάτωμα στο αριστερό μάτι. Ο άνδρας νοσηλεύεται στο Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενώ η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο ανδρών και τα ονόματα τους έχουν τοποθετηθεί στο Stop List.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 48χρονος από τη Σωτήρα κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι ενώ χθες βράδυ βρισκόταν σε εστιατόριο στο Παραλίμνι, δέχθηκε επίθεση από δύο άλλους θαμώνες του εστιατορίου με τους οποίους, όπως ανέφερε, έχει προστριβές.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 48χρονου τα δύο άτομα του επιτέθηκαν κυρίως με γροθιές με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος αιμορραγώντας.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διέγνωσαν ότι από τα κτυπήματα που υπέστη απώλεσε 9 δόντια και έφερε αιμάτωμα στο αριστερό μάτι. Ο άνδρας κρατήθηκε στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου για περαιτέρω νοσηλεία.

Η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο θαμώνων του εστιατορίου που επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον 48χρονο, ενός 32χρονου και ενός 31χρονου. Οι δύο άνδρες καταζητούνται και τα ονόματα τους έχουν τοποθετηθεί στον κατάλογο των ατόμων των οποίων απαγορεύεται η έξοδος από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ