Τα 5 επικρατέστερα ονόματα για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision

Σύμφωνα με το yupi.gr, διέρρευσαν τα πέντε υποψήφια ονόματα που θα διαγωνιστούν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη φετινή ευρωπαϊκή μουσική διοργάνωση… 

Οι πέντε καλλιτέχνες είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, το συγκρότημα Velvet Fire, οι φιναλίστ του τελικού του πρόσφατου κύκλου του Greek Idol, Μαλού Κυριακοπούλου και Παναγιώτης Τσακαλάκος αλλά και ο Χρήστος Π. Φυσικά, όλοι ανήκουν στην Universal Music, η οποία έχει αναλάβει να διοργανώσει την ελληνική αποστολή απο κοινού με την ΕΡΤ.

Τα ονόματα που ήρθαν στην δημοσιότητα έρχονται να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ του Yupi.gr, που ήθελε να είναι υποψήφια για τον διαγωνισμό νέα, ανερχόμενα ονόματα στον χώρο της δισκογραφίας και όχι καταξιωμένοι καλλιτέχνες της χώρας μας. Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από την δισκογραφική εταιρία ενώ εντός των ημερών αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων και των αντίστοιχων τραγουδιών τους. Ακόμη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο ελληνικός τελικός για να αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της χώρας μας έχει οριστεί για τις 5 Μαρτίου 2012.

Πηγή: Yupi.gr