Η 5η Παγκύπρια συνάντηση Vespa-Lambretta στην επαρχία Αμμοχώστου

a2 5 Vespa Club Di Famagusta, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς
a2 9 Vespa Club Di Famagusta, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Μία συνάντηση διαφορετική από τις άλλες, ειδικά σχεδιασμένη για να γνωρίσουμε τον τόπο μας, τον πολιτισμό μας και φυσικά να διασκεδάσουμε ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας, καβάλα στις αγαπημένες μας Vespa – Lambretta φιλοξενείται σήμερα και αύριο στην επαρχία Αμμοχώστου από τους Δήμους Σωτήρας, Αγίας Νάπας, Δερύνειας και Παραλιμνίου.

Η 5η Παγκύπρια Συνάντηση Vespa – Lambretta θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου 2016 στην Επαρχία Αμμοχώστου.

unnamed file Vespa Club Di Famagusta, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Το πρόγραμμα, πέρα από τα καθιερωμένα (διαγωνισμούς, καλλιστεία, μουσική, κ.α.), περιλαμβάνει ξενάγηση στην Ελ. Περιοχή Αμμοχώστου παίρνοντας μία γεύση από τις γραφικές κοινότητες, τα «Κοκκινοχώρια», τις φυσικές ομορφιές, όπως η Αγία Θέκλα, ο Ποταμός του Λιοπετρίου με τους ψαράδες να ράβουν τα δίκτυά τους, τα λαογραφικά μουσεία της Δερύνειας και του Αυγόρου, τις όμορφες πετρόκτιστες εκκλησίες και τα ξωκλήσια τα οποία βρίσκονται σκορπισμένα σ’ όλη την περιοχή καθώς επίσης τα δημοφιλή θέρετρα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά με τις χρυσές αμμουδιές και τα γαλαζοπράσινα νερά τους.

Διαμονή με διανυκτέρευση για το Σάββατο 7/5/2016 θα είναι διαθέσιμη στο ξενοδοχείο Fedrania Gardenστην, ειδική τιμή των €25 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένου προγεύματος και όλων των φόρων.

CEB1 Vespa Club Di Famagusta, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Οι συμμετέχοντες θα επισκεφτούν το Σάββατο το Πολιτιστικό Κέντρο Αμμοχώστου στη Δερύνεια, τον ποταμό Λιοπετρίου, και το βράδυ ο Δήμος και το Δημοτικό ΣΥμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου θα διοργανώσουν μουσική βραδιά στην πλατεία εκδηλώσεων Πρωταρά. Την Κυριακή, θα γίνει ξενάγηση στο πάρκο γλυπτικής Αγίας Νάπας και στο Κάβο Γκρέκο, ενώ στις 11 το πρωί ο Δήμος Σωτήρας θα διοργανώσει ένα μουσικό beach party με live link από το Politia FM στην παραλία της Αγίας Θέκλας και στις 12 το μεσημέρι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα φιλοξενήσει τη συνάντηση σε μια μουσική εκδήλωση στο λιμανάκι.

Πληροφορίες και Εγγραφές είναι διαθέσιμες μέσω των τοπικών σωματείων ή απευθείας με το VespaClub di Famagusta στο τηλέφωνο 99 033378.

Η συνάντηση οργανώνεται με την ευθύνη του Vespa Club di Famagusta και την συμμέτοχή των τοπικών σωματείων.

Χορηγός Επικοινωνίας: SotiraNews

unnamed file 1 Vespa Club Di Famagusta, Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς