Παραλίμνι: Νεκρός βρέθηκε 51χρονος τουρίστας

a 40 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 1162 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σε κατάσταση τυμπανισμού εντοπίστηκε χθες στο ξενοδοχείο όπου διέμενε κατά τις διακοπές του στο Παραλίμνι, Βρετανός τουρίστας ηλικίας 51 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 7 χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, από αλλοδαπή, ότι σε ξενοδοχείο στο Παραλίμνι βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας το σώμα του οποίου βρισκόταν σε κατάσταση τυμπανισμού.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι και απέκλεισαν τη σκηνή. Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η Αστυνομία ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού.

Η σορός του άνδρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή η οποία και θα καταδείξει τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η αλλοδαπή γυναίκα στην Αστυνομία, υπήρχε δυσοσμία έξω από το δωμάτιο του Βρετανού. Η μπαλκονόπορτα του δωματίου του ήταν ανοικτή και όταν η γυναίκα κοίταξε από τη δική της μπαλκονόπορτα είδε τον 51χρονο να κείτεται στον καναπέ σε κατάσταση τυμπανισμού.

Η Αστυνομία κάλεσε ιατροδικαστή να επισκεφθεί τη σκηνή, ωστόσο αυτός ανέφερε ότι δεν ήταν αναγκαία η επίσκεψη του στο χώρο.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ