Σύλληψη 54χρονης για την υπόθεση των 16kg κάνναβης στις Βρυσούλες

a Αστυνομία, Ειδήσεις, Ναρκωτικά
a 441 Αστυνομία, Ειδήσεις, Ναρκωτικά

Εξέλιξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην υπόθεση εντοπισμού 16 περίπου κιλών κάνναβης και κοκαϊνης που αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή στις Βρυσούλες. Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου προχώρησε στη σύλληψη 54χρονης που αποτελεί και τη δεύτερη σύλληψη στην υπόθεση.

Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ, στήθηκε μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, ότι σε υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου, αποκρύπτονται ποσότητες ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 12,8 κιλών περίπου, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 3,1 κιλών περίπου, ένας μύλος αλέσεως και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, ένα αεροβόλο τυφέκιο, το οποίο δεν είναι εγγεγραμμένο, 16 φυσίγγια πιστολιού και αριθμός μέσων παγίδευσης άγριων πτηνών.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι εκ των διαχειριστών των εν λόγω υποστατικών. Για την ίδια υπόθεση, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και εναντίον 37χρονου, ο οποίος καταζητείται.