Σε ψυχίατρο η 55χρονη καθαρίστρια από τη Σωτήρα

CEB1 11 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Με δικαστικό διάταγμα ύστερα από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας η 55χρονη καθαρίστρια του Νοσοκομείου Αμμοχώστου από τη Σωτήρα παραπέμπεται για εξετάσεις σε ειδικό ψυχίατρο.

CEB1 1931 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η 55χρονη ανακρινόμενη είχε παραδεχθεί ότι για ένα ολόκληρο μήνα τοποθετούσε ούρα στις προσωπικές φιάλες νερού των συναδέλφων της με αποτέλεσμα αυτές να παρουσιάζουν διάφορα συμπτώματα όπως ζαλάδες, πόνους στην κοιλιά και εμετούς.

Η Αστυνομία έκλεισε ήδη τον κύκλο των ανακρίσεων της για υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων και αναμένει τώρα τόσο την έκθεση του ψυχιάτρου όσον και το αποτέλεσμα των επιστημονικών εξετάσεων από το Κρατικό Χημείο προκειμένου να προχωρήσει ή όχι στην παραπομπή της 55χρονης ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Θύμα bullyingη 55χρονη;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 55χρονη από τη Σωτήρα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία έδιναν τη δυνατότητα σε συναδέλφους της να της συμπεριφέρονται με εκφοβιστική συμπεριφορά, γεγονός που την οδήγησε στην επιδείνωση των ψυχολογικών της προβλημάτων και τη μετακίνησή της σε άλλη πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, για άτομο ήρεμου χαρακτήρα το οποίο δεν κινούσε τις υποψίες για την πράξη που ακολούθησε.

Διαβάστε εδώ την προηγούμενη είδηση: Νοσ. Αμμοχώστου: 55χρονη καθαρίστρια από τη Σωτήρα διοχέτευε ούρα στο νερό συναδέλφων της