Επ.Αμμοχώστου: 56χρονος συνελήφθη για υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα

CEB1 52 Αστυνομία, Ειδήσεις
CEB1 69 Αστυνομία, Ειδήσεις

Στη σύλληψη 56χρονου τουρίστα προχώρησε η Αστυνομία Αμμοχώστου χθες απόγευμα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, 41χρονη μόνιμος κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου, κατήγγειλε χθες στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι γύρω στις 5.00μ.μ., χθες, κλάπηκε από το αυτοκίνητο της το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα του ΕΥΡΩ, τέσσερις τραπεζικές πιστωτικές κάρτες της, διάφορα προσωπικά της έγγραφα, καθώς και 70 τουρκικές λίρες.

Το αυτοκίνητο της 41χρονης κατά το χρόνο της κλοπής ήταν σταθμευμένο, αλλά ξεκλείδωτο σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς σε Δήμο της επαρχίας Αμμοχώστου.

Από τις εξετάσεις που έγιναν εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με ύποπτο αυτοκίνητο, το οποίο αναζήτησαν και εντόπισαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου γύρω στις 5.50μ.μ., την ίδια μέρα, να βρίσκεται σταθμευμένο έξω από πιστωτικό ίδρυμα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στη συνέχεια, όταν ο υπεύθυνος οδηγός του αυτοκινήτου προσέγγισε πεζός το αυτοκίνητο του, τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν για έλεγχο. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 56χρονο τουρίστα, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν το πορτοφόλι, το δελτίο ταυτότητας, οι τέσσερις τραπεζικές πιστωτικές κάρτες και διάφορα έγγραφα της 41χρονης, τα οποία είχαν κλαπεί λίγο νωρίτερα. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν επίσης στην κατοχή του 56χρονου 70 τουρκικές λίρες, διάφορα χρηματικά ποσά σε συνάλλαγμα του ΕΥΡΩ, του Δολαρίου Η.Π.Α. και του Πέσο Μεξικού, καθώς και ένα κλειδί.

Τα μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν τον 56χρονο γύρω στις 6.00μ.μ., χθες, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και αυτός τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: SigmaLive