6,5 εκ. για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Αγίας Νάπας

CEB11 2 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Ένα από τα ποιο σημαντικά έργα που διεκδικούσε η Αγία Νάπα μπαίνει σε πορεία υλοποίησης. Το έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου με συνολικό προϋπολογισμό 6.5εκ θα αναβαθμίσει σημαντικά το παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας και θα το μετατρέψει σε ένα μέτωπο εμπειρίας.

CEB11 31 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Το έργο θα συμπεριλαμβάνει πεζόδρομους, ποδηλατοδρόμο, παιδότοπούς, αποβάθρες, εξέδρα και πλατειακό χώρο, γήπεδα beachvolley, και beachsoccer ,ένα μοναδικό για τα δεδομένα της Κύπρου skatepark και πολλά άλλα.

CEB12 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Στόχος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, κ. Γιάννη Καρούσο είναι “όλο το παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας να ενωθεί με ένα μοναδικό τρόπο ούτος ώστε να το απολαμβάνουν τόσο οι επισκέπτες μας όσο και οι κάτοικοι.”

CEB13 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Πρόκειται, ανέφερε ο κ. Καρούσος, για ακόμα ένα έργο το οποίο συμπεριλαμβανόταν στις εξαγγελίες του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για την Επαρχία Αμμοχώστου, το οποίο αρχίζει η υλοποίησή του. Είναι σημαντικό για εμάς να βλέπουμε τις εξαγγελίες να υλοποιούνται.

CEB15 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Η όλη πρώτη φάση, συνολικού κόστους 3.5 εκατομμυρίων, αποτελεί μέρος του συνολικά 6.5 εκατομμυρίων ευρώ.

CEB16 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση, όπως και τον Υπουργό Εσωτερικών, οι οποίοι αναγνώρισαν, όπως ανέφερε, τη σημασία της Αγίας Νάπας στην οικονομία αυτού του τόπου και του γεγονότος ότι η πόλη φιλοξενεί πέραν των 4 εκ. διανυκτερεύσεων ετησίως και προχώρησαν στις απαραίτητες εξαγγελίες για στήριξη της πόλης και του τουρισμού.

CEB17 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Κάθε ευρώ έργων υποδομής για την Αγία Νάπα, υπογράμμισε ο κ. Καρούσος, θα έχει πολλαπλάσια επιστροφή προς το κράτος μέσω του τουρισμού και πως η Στρατηγική της ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας συνεχίζεται, μέσω των μεγάλων έργων υποδομής στην πόλη μας όπως το παραλιακό μέτωπο και τη μαρίνα.

CEB18 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

CE91 3 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
SotiraNews