65χρονος εντοπίστηκε χτυπημένος σε πεζοδρόμιο στην Αγία Νάπα

a 4 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 860 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Με κάταγμα στο πίσω μέρος του κρανίου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 65χρονος από την Αγία Νάπα

Με τραύμα στη σιαγόνα και κάταγμα στο πίσω μέρος του κρανίου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 65χρονος ελληνοκύπριος από την Αγία Νάπα ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί αναίσθητος σε πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 07.20 σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, ότι Ελληνοκύπριος ηλικίας 65 χρόνων από την Αγία Νάπα, είχε εντοπιστεί σε πεζοδρόμιο λίγα μόλις μέτρα μακριά από την οικία του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε τραύμα στη σιαγόνα και κάταγμα στο πίσω μέρος του κρανίου του.

Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο άνδρας διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στη σκηνή έσπευσαν αμέσως μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και άρχισαν έρευνες και εξετάσεις προκειμένου να διευκρινιστεί τόσο το ακριβές σημείο από το οποίο παραλήφθηκε ο άνδρας όσο και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 65χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος στο πεζοδρόμιο.

Κάποιες πληροφορίες που κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, κάνουν λόγο για ατύχημα ενώ φέρεται ο άνδρας να εντοπίστηκε στο πεζοδρόμιο από τη σύζυγο του.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ