7 χρόνια βραβεία Madame Figaro

a 276 Cities
a 7767 Cities
Η Madame Figaro για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», τον οποίο παρουσιάζει η Woman’s Card της Marfin Laiki Bank. Ο σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2011 όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη μας… 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2011 που παρουσιάζει η Woman’s Card της Marfin Laiki Bank. 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2011 σε 9 κατηγορίες! Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, media persons, αθλήτριες, δημιουργοί, επιστήμονες/ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες/στελέχοι και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά στον τομέα τους, έχουν διακριθεί και τώρα ήρθε η σειρά μας να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Στη Madame Figaro στα τεύχη Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν οι 45 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς 2011. Το αναγνωστικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για να αναδείξει τις γυναίκες της χρονιάς για το 2011.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro. Συγκεκριμένα 15,901 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν της ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011, τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες!

H λαμπερή τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2011 που παρουσιάζει η Woman’s Card της Marfin Laiki Bank θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 8:00 το βράδυ. Η βραδιά προμηνύεται γεμάτη εκπλήξεις, λάμψη και χαμόγελο.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη μαζί με το Μιχάλη Μαρίνο, τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά.

Πέρσι από την πώληση των εισιτηρίων €17,838 που δόθηκε στην κυρία Ελένη Θεοχάρους, βραβευμένη στην Κατηγορία Κοινωνική Προσφορά. Η κυρία Ελένη Θεοχάρους επέλεξε να διαθέσει το ποσό των €13.000 στις οικογένειες των θυμάτων της ναυτικής βάσης Ευάγγελος Φλωράκης (στο Μαρί), ενώ το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί στον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού και στον Σύνδεσμο Αποφυλακισμένων.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου 2012.

Μετά την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει ένα μοναδικό after party στο νεοαφιχθέν MAMACITA.

Ζήσε και εσύ από κοντά τη μαγεία των βραβεύσεων. Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Ο αριθμός των εισιτήριων είναι περιορισμένος ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευθείτε από την είσοδο του κτιρίου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 14:00 – 18:00. Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων μπορείτε να καλέσετε στο 99325380. Μαζί με το εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδο σας στο after party που θα πραγματοποιηθεί στο MAMACITA.
Τιμές εισιτηρίων €65 (κάτω διάζωμα)- €40 (άνω διάζωμα) το άτομο.

Η τελετή των βραβεύσεων θα προβληθεί ζωντανά, από την τηλεόραση του Σίγμα την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 21:20 το βράδυ.

ΧΟΡΗΓΟΙ:
Παρουσιάζει: η Woman’s Card της Marfin Laiki Bank
Μέγας Χορηγός: Nestle Fitness
Χορηγός Μετακινήσεων: Volvo
Χορηγοί: L’Oreal Paris, Beauty Line με προϊόντα Diego da la Palma, Tofarco, Landascolour Ltd
Επίσημος Αερομεταφορέας: Cyprus Airways
Xoρηγός φιλοξενίας: Londa Ηοtel
Υποστηρικτές: Ζορπάς, Haute Coiffure
Επιμέλεια Διακόσμησης: Minimal Flowers
Οργάνωση Παραγωγής: Beyond Entertainment
H κατάμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του European University of Cyprus.