Πατέρας 72 χρονών μαχαίρωσε το γιο του

a1 113 Ειδήσεις
a1 296 Ειδήσεις

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού 46χρονος, ο οποίος δέχθηκε χθες κτυπήματα με μαχαίρι από τον ίδιο του τον πατέρα, ηλικίας 72 ετών, μετά από λογομαχία… 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της αστυνομίας, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 χθες στον Ασώματο της Επαρχίας Λεμεσού και ενώ πατέρας και γιος άρχισαν να διαπληκτίζονται σε σχέση με κάποιες διαφορές που είχαν για περιουσιακά θέματα.

Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 72χρονος ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε το γιό του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο πατέρας συνελήφθηκε από την αστυνομία των ΒΒ, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το θύμα εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διαπίστωσε ότι φέρει βαθιά θλαστικά τραύματα στην αριστερή πλευρά της κοιλιακής χώρας, βαθύ τραύμα στην δεξιά ωμοπλάτη και αμυντικό τραύμα στο αριστερό χέρι.

Πηγή: iKypros