Παραλίμνι: Το αυτοκίνητο φλεγόταν, όταν ο 77χρονος έπεσε στο περιτοίχισμα

255BUNSET255D 4 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
255BUNSET255D 4 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου 
Υπόθεση αφύσικου θανάτου διερευνά η Αστυνομία στην Αμμόχωστο ύστερα από τον εντοπισμό απανθρακωμένου πτώματος σε αυτοκίνητο το οποίο πήρε φωτιά. Ο νεκρός είναι ηλικίας 77 χρόνων Ελληνοκύπριος που διέμενε στη Βρετανία και πρόσφατα μετακόμισε στον Πρωταρά.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου «η Αστυνομία «εξετάζει υπόθεση αφύσικου θανάτου τα αίτια του οποίου διερευνώνται. Στη σκηνή μετέβησαν και σήμερα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΤΑΕ Αμμοχώστου και ύστερα από έρευνες και εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 77χρονου δεν προήλθε από τη σύγκρουση του αυτοκινήτου στο περιτοίχισμα οικίας ενώ αυτό κινείτο στην Οδό Κοραή στο Παραλίμνι».
Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «υπάρχει μαρτυρία από συγκεκριμένο άτομο που ακολουθούσε το όχημα του 77χρονου, σύμφωνα με την οποία η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο είχε ξεσπάσει περίπου 500 μέτρα πριν αυτό συγκρουστεί στο περιτοίχισμα της οικίας σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυκτα».
Φαίνεται συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, ότι ο 77χρονος προσπάθησε να σβήσει μόνος του την πυρκαγιά με αποτέλεσμα, να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, να συγκρουστεί στο περιτοίχισμα οικίας και να αναζωπυρωθεί η φωτιά.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κωνσταντίνου είπε ότι η ταυτότητα του νεκρού θα διαπιστωθεί από εξετάσεις DNA.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 77χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του, αύριο στις 11 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.
Πηγή: ΚΥΠΕ