Τα 8 στιλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο αντρικό σου ντύσιμο

a 79
a 3720

Μπορεί η καθαριότητα να είναι η μισή αρχοντιά, όμως το ντύσιμο θα μπορούσε να είναι η άλλη μισή.

Το ανδρικό ντύσιμο μπορεί σίγουρα να μην είναι τόσο πολυσύνθετο όσο το γυναικείο, αλλά υπακούει και αυτό σε κάποιους κανόνες έτσι ώστε κάθε σου εμφάνιση να θεωρείται μοναδική. Τα παρακάτω λάθη τα έχουμε δει συχνά και λίγο-πολύ ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τα αποφύγουμε.

Διάβασε για τα στιλιστικά λάθη που επιβάλλεται να αποφύγεις για το δικό σου καλό:

Το σκίσιμο στο μπατζάκι

a1 9

Άλλο το ξεβαμμένο τζιν και με τα προσχεδιασμένα σκισίματα στα γόνατα και λίγο πιο πάνω, και άλλο το μπατζάκι να έχει γίνει τρύπιο από τη χρήση. Όταν φτάνεις στο σημείο να μπορεί ο άλλος να βλέπει το πάνω μέρος της κάλτσας σου ενώ περπατάς, σημαίνει πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τζιν. Δεν είσαι στο Woodstock και όχι, δεν είναι άποψη.

Μην φοράς αθλητικά με κοστούμι

a2 7

Το να συνδυάζεις ένα casual και flat παπούτσι με ένα πιο πρωινό κοστούμι, δεν είναι απαγορευτικό, ούτε χρειάζεται να είναι Calvin Klein.

Μην προτιμάς τα φαρδιά πουκάμισα

a3 5

Κάποιοι έχουν την τάση να πιστεύουν πως δίνουν περισσότερο αέρα στην εμφάνιση και είναι πολύ πιο στιλάτα το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από ένα ρούχο που «κρέμεται» πάνω σου και σε δείχνει σακουλιασμένο.

Μην φοράς γυαλιά ηλίου τη νύχτα

a4 3

Δεν το έκανε ούτε ο Στιβ Μακουίν στα νιάτα του και ήταν και μέγιστη ντίβα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παριστάνεις τον αόμματο κατά τη διάρκεια της νύχτα παίζοντας το αρσενική Lady Gaga. Τα γέλια γύρω σου δεν το ακούς;

Μην φοράς φαρδύ σακάκι

a5 3

Μόνο αν είσαι ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια. Και μην ακούσουμε δικαιολογίες, από τη στιγμή που μπορείς να το πας σε ραφτάδικο για να κοντύνεις τα μανίκια.

Μην κουμπώνεις το πάνω κουμπί στο σακάκι

a6 3

Εάν το κοστούμι ήταν άσπρο, θα φαινόσουν να έγκλειστος σε ψυχιατρείο. Το σακάκι δεν πρέπει να «μαζεύει» πάνω σου και πρέπει να σου δίνει ελευθερία κινήσεων. Το ύφασμα όταν τσαλακώνεται, μπορεί εύκολα να χαλάσει και ειδικά γύρω από τα κουμπιά.

Ξέχνα το τσαντάκι μπανάνα

a8

Δεν υπάρχει πλέον καμιά δικαιολογία για να το συνδυάσεις με το οτιδήποτε. Βασικά δεν υπάρχει λόγος να το φοράς. Μόνο αν δουλεύεις ως σερβιτόρος, ή σε παραλία με ξαπλώστρες.

Μάζεψε το «ζωνάρι»

a9

Αν ήσουν ο Eminem ή ο 50Cent θα μπορούσαμε να το καταλάβουμε. Από τη στιγμή που επιλέγεις πουκάμισο και καλό παντελόνι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το »υπόλοιπο» στην επόμενη θηλιά. Τόσο απλό, τόσο κλασσάτο.